سلام
چرا اینجایی؟ خودت چرا اینجایی؟? منم به همون دلیل??
کاکو لقبه یا فامیلت؟ نام خانوادگیم
انسانیت رو تعریف کن: هرکسی که کالبد انسان رو داره به نظر من انسان نیست و فرق انسان با حیوان در چند چیزه: شعور، عقل و دانش.
چندتا از اخلاقای بدت از نظر خودت: زودرنجی
حرف زدن رو ترجیح میدی یا رها کردن قضایا: ترجیح میدم دربارهی موضوعات صحبت کنم تا اینکه رهاشون کنم.
نظر بقیه در مورد خودت برات مهمه؟ اگر بله تا چه حد حاضری در جهت مثبت شدنش قدم برداری؟ نظر هر آدمی نه، بستگی داره اون آدمیته رو داشته باشه باشه یا نه? اگر نباشه که بیمحلش میکنم برای دیوار حرف بزنه؛ اگر آدمی باشه که قبولش داشته باشم و دوستش درحدی که اون فرد ناراحت نشه از دستم و... .
مقبولیت رو چطور تعریف می کنی برای به دست آوردنش حدودی برای خودت داری؟ مقبولیت رو میتونم به آدمی ربط بدم که درست کاره و همه قبولش دارن. ترجیح میدم راه درستوحسابی خودم رو پیش برم تا اونطور دیده شم و همگی قبولم داشته باشن.
تنهایی و بی حاشیه بودن رو ترجیح میدی یا پر سر و صدا بودن و در معرض قضاوت قرار دادن خودتو؟ پر سروصدا بودن به شرطی که اشتباهاً از سر حسادت قضاوت نشم.
نویسندگی یعنی چی؟ نویسندگی برای تازهکاران منتقل کردن کامل احساسات؛ اما برای کسانی که مدتها نوشتند دریافت احساس خوب.
هدفت؟ رسیدن به جایگاهی که همهی بدخواهها غبطه بخورن بهش؛) و گرفتن دست کسانی که هیچوقت بدم رو نخواستن.
نقد پذیری؟ نقد درستوحسابی بله. نه جهت رفع حسادت و کوبیدنم.
کینهای هستی؟ اصلاً. تمام کسانی که من رو میشناسند؛ میدونند همچین چیزی تو بطنم نیست.
در برابر ناراحتی و دلخوری اطرافیانت چه می کنی؟ بستگی به فرد و جایگاهش در زندگیم داره.
مهمه اصلا؟ بله قطعاً.
تا چه حد خودت رو برای حفظ رضایت سایرین محدود میکنی: تا حدی که از خودم دور نشم.
چهار چوب برای کارها و رفتارهات قائلی؟ بله
سخنران خوبی هستی؟ چرا؟ بله، از کودکی خوشصحبت بودم. شاید چون مادرم، پدرم و داییهام خوشصحبت و اهل صحبت هستند و من هم توی همون فضا رشد کردم و شکل گرفتم.
تعریف:
دو رویی: خصوصیتی بد، برای پیش بردن اهداف
حسادت: ترکیدن???
عشق: پر از درد
سادگی: مشکلساز
افسردگی: احساس بیکسی
روشنفکر کیه؟ هرکس تعریفی از روشنفکر داره. بهتره پاسخ ندم
ارزش رو تعریف کن چه چیزی برات ارزش محسوب میشه: و همچنين