ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #1 از میان تمام نعمتهایی که سرنوشت به ما ارزانی داشته است، هیچ نعمتی بالاتر از دوستی نیست، نه ثروت و نه لذت. با مرگ سر و کاری ندارم. وقتی من هستم، او نیست؛ وقتی او باشد، من نیستم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
از میان تمام نعمتهایی که سرنوشت به ما ارزانی داشته است، هیچ نعمتی بالاتر از دوستی نیست، نه ثروت و نه لذت. با مرگ سر و کاری ندارم. وقتی من هستم، او نیست؛ وقتی او باشد، من نیستم.
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #2 هرآن کس که زندگی را بدرود گوید، پنداری که از نو زاده شده است. پذیرفتن این امر ِ بنیادین که عمر ِ فساد و پلیدی کوتاه است، به تو قوت قلب خواهد داد. توجه داشته باشید که نتیجه حاصل از یک سخن کوتاه و یک گفتار بلند برابر است. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
هرآن کس که زندگی را بدرود گوید، پنداری که از نو زاده شده است. پذیرفتن این امر ِ بنیادین که عمر ِ فساد و پلیدی کوتاه است، به تو قوت قلب خواهد داد. توجه داشته باشید که نتیجه حاصل از یک سخن کوتاه و یک گفتار بلند برابر است.
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #3 ثمره شیرین عدالت آرامش درونی است. حیوانات و کودکان آیینه طبیعتاند. کسی که از اندک خویش خوشنود نباشد، هیج چیز خوشنودش نخواهد کرد. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ثمره شیرین عدالت آرامش درونی است. حیوانات و کودکان آیینه طبیعتاند. کسی که از اندک خویش خوشنود نباشد، هیج چیز خوشنودش نخواهد کرد.