ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 18 سکه 51 1/15/24 #1 از میان تمام نعمتهایی که سرنوشت به ما ارزانی داشته است، هیچ نعمتی بالاتر از دوستی نیست، نه ثروت و نه لذت. با مرگ سر و کاری ندارم. وقتی من هستم، او نیست؛ وقتی او باشد، من نیستم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
از میان تمام نعمتهایی که سرنوشت به ما ارزانی داشته است، هیچ نعمتی بالاتر از دوستی نیست، نه ثروت و نه لذت. با مرگ سر و کاری ندارم. وقتی من هستم، او نیست؛ وقتی او باشد، من نیستم.
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 18 سکه 51 1/15/24 #2 هرآن کس که زندگی را بدرود گوید، پنداری که از نو زاده شده است. پذیرفتن این امر ِ بنیادین که عمر ِ فساد و پلیدی کوتاه است، به تو قوت قلب خواهد داد. توجه داشته باشید که نتیجه حاصل از یک سخن کوتاه و یک گفتار بلند برابر است. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
هرآن کس که زندگی را بدرود گوید، پنداری که از نو زاده شده است. پذیرفتن این امر ِ بنیادین که عمر ِ فساد و پلیدی کوتاه است، به تو قوت قلب خواهد داد. توجه داشته باشید که نتیجه حاصل از یک سخن کوتاه و یک گفتار بلند برابر است.
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 18 سکه 51 1/15/24 #3 ثمره شیرین عدالت آرامش درونی است. حیوانات و کودکان آیینه طبیعتاند. کسی که از اندک خویش خوشنود نباشد، هیج چیز خوشنودش نخواهد کرد. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ثمره شیرین عدالت آرامش درونی است. حیوانات و کودکان آیینه طبیعتاند. کسی که از اندک خویش خوشنود نباشد، هیج چیز خوشنودش نخواهد کرد.
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,351 پسندها پسندها 4,479 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,736 8/9/25 #4 سپاس بر طبیعت، این نگهبان مدیر و مدبر که ضرورتهای زندگی را سهلالوصول، و آنچه را صعبالحصول است، غیرضروری آفرید.
سپاس بر طبیعت، این نگهبان مدیر و مدبر که ضرورتهای زندگی را سهلالوصول، و آنچه را صعبالحصول است، غیرضروری آفرید.