MelicaMelica عضو تأیید شده است. مترجم مترجم گوینده مدیر بازنشسته خلاقیت محبوب همراه همیشگی کافه حمایت وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,483 پسندها پسندها 10,400 امتیازها امتیازها 453 سکه 2,227 1/15/24 #11 ﺗــﻮ ﻧﯿﺴتی ﻭ ﻫـﺮﺍﺳﯽ ﺩﺭ ﺩﻟـﻢ ﺍﻓـﺘـﺎﺩﻩ ﺣـﺎﻝ ﻣـﺎﺩﺭ ﻻﻟـﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﮐـﻪ ﮐـﻮﺩﮐـﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻧـﺒـﻮﻩ ﺟـﻤـﻌـﯿـﺖ ﮔـﻢ ﮐـﺮﺩﻩ ﺑـﺎﺷـﺪ. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ﺗــﻮ ﻧﯿﺴتی ﻭ ﻫـﺮﺍﺳﯽ ﺩﺭ ﺩﻟـﻢ ﺍﻓـﺘـﺎﺩﻩ ﺣـﺎﻝ ﻣـﺎﺩﺭ ﻻﻟـﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﮐـﻪ ﮐـﻮﺩﮐـﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻧـﺒـﻮﻩ ﺟـﻤـﻌـﯿـﺖ ﮔـﻢ ﮐـﺮﺩﻩ ﺑـﺎﺷـﺪ.
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مترجم مترجم گوینده مدیر بازنشسته خلاقیت محبوب همراه همیشگی کافه حمایت وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,483 پسندها پسندها 10,400 امتیازها امتیازها 453 سکه 2,227 1/15/24 #12 نامم را پاک کردی، یادم را چه میکنی؟ یادم را پاک کنی، عشقم را چه میکنی؟ اصلا همه را پاک کن هر آنچه از من داری از من که چیزی کم نمیشود. فقط بگو با وجدانت چه میکنی؟ نکند آن را هم پاک کردهای؟ نـه؛ شدنی نیست! نمیتوانی آنچه که نداشتی را پاک کنی. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
نامم را پاک کردی، یادم را چه میکنی؟ یادم را پاک کنی، عشقم را چه میکنی؟ اصلا همه را پاک کن هر آنچه از من داری از من که چیزی کم نمیشود. فقط بگو با وجدانت چه میکنی؟ نکند آن را هم پاک کردهای؟ نـه؛ شدنی نیست! نمیتوانی آنچه که نداشتی را پاک کنی.
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مترجم مترجم گوینده مدیر بازنشسته خلاقیت محبوب همراه همیشگی کافه حمایت وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,483 پسندها پسندها 10,400 امتیازها امتیازها 453 سکه 2,227 1/15/24 #13 قسم میخورم؛ دیگر حتی نامت را در اشعارم نخواهی دید. روی جلد دفتر شعرم، بزرگ نوشته است: "لعنت خدا بر پدر و مادر کسی که در این مکان آشغال بریزد. " آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
قسم میخورم؛ دیگر حتی نامت را در اشعارم نخواهی دید. روی جلد دفتر شعرم، بزرگ نوشته است: "لعنت خدا بر پدر و مادر کسی که در این مکان آشغال بریزد. "
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مترجم مترجم گوینده مدیر بازنشسته خلاقیت محبوب همراه همیشگی کافه حمایت وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,483 پسندها پسندها 10,400 امتیازها امتیازها 453 سکه 2,227 1/15/24 #14 بس کن ساعت. دیگـر خستـه شدهام. آری مَن کم آوردهام. خودم میدآنم که نیست. اینقدر بآ بودنت نبودنش رآ به رخم نکش. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
بس کن ساعت. دیگـر خستـه شدهام. آری مَن کم آوردهام. خودم میدآنم که نیست. اینقدر بآ بودنت نبودنش رآ به رخم نکش.