تایپ کن من از سال بعد....

مثل تاپیک های قبلی شما جمله ای که میگم تایپ میکنین و بعد میزارین کیبورد ادامه اش بده ????
خب خودم شروع میکنم:
من از سال بعد در مورد این که در بین النهرین سنگ ساختمانی وجود نداشت و در این مسیر از هر تلاش و کوششی سر باز نخواهم زد ?????
( آقا من اصلا درک نمیکنم چرا کیبوردم تو هر موردی میخواد بگه تو بین النهرین سنگ ساختمانی وجود نداشته اصلا گیر داده به این ????? هر چی تایپ میکنم همينو پیشنهاد میده ?????)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد در یک بیمارستان کار پیدا میکنم میبینم نمیخواهم این است قدرت و ثروت خود به عنوان مثال اگر در مورد این موضوع را به خود جلب کرد ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد در مورد این موضوع در آموزش مهارت‌های کارآفرینی در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی با تخفیف ویژه مبااارک باشه عزیزم ? وااتت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد از اتمام به خدا قسم جز صدا خودت صدا هیچکس نیومد پی ام بده =)))

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد میذارم پروفایلم داشتیم حرف بزنم که دیگه امتحان ریاضی دارم یه دلنشوته براتون مینویسم برای مصاحبه صوتی دارن آنلاین نیست وگرنه به مامان بزرگم یادم نمیاد ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد از آن که در جلوی من زانو زد و با صدای بلند گفت که در کنار هم زندگی می کنند و به سمت در خونه ما رفع اشکال تورو میشناسم و نه عشق منی تو عزیز دلم....

???????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از سال بعد از شام به چند دسته تکثیر می شوم

Sisi3. Gifبوشعری انقد نیومدی ک بعد شام قراره تکثیر شم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
12,167
پسندها
پسندها
14,366
امتیازها
امتیازها
648
سکه
982
من از سال بعد به عنوان یک مدیر تالار آوا به نام خودش را روی زمین است و در سالهای اخیر به دلیل اینکه این رنک رو به رو می خواستم بگم اگه برا حدیث الان در قلب پایتخت گویش مردم منطقه به عنوان یک مدیر دیگر هم سریع تر آیدی بدن -_-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین