MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #1 انجمن کافه نویسندگان اینجا می تونی تگ کنی و حرفت رو مستقیم بهش بگی! *اسپم ممنوع *توهین نکنین *جنبه طنز و فان داره آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان اینجا می تونی تگ کنی و حرفت رو مستقیم بهش بگی! *اسپم ممنوع *توهین نکنین *جنبه طنز و فان داره
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #2 تو چرا وختی من هسدم نیستی وختی نیستم هسدی؟ @Morente آخرین ویرایش: 1/18/24
Y You کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 13 سکه 0 1/18/24 #3 Blue berry گفت: تو چرا وختی من هسدم نیستی وختی نیستم هسدی؟ @Morente کلیک کنید تا گسترش یابد... چون وقتی تو هستی من نیستم وقتی من هستم تو نیستی Sisi3. Gif آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Blue berry گفت: تو چرا وختی من هسدم نیستی وختی نیستم هسدی؟ @Morente کلیک کنید تا گسترش یابد... چون وقتی تو هستی من نیستم وقتی من هستم تو نیستی Sisi3. Gif
ب بلوط نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 705 پسندها پسندها 50 امتیازها امتیازها 78 سکه 2 1/15/24 #4 به نظرم دروغ گفت هر کی گفت مجازی بده. درست گاهی ادمایی پیدا میشن توش که شاید روحت رو بکشن اما تو روح رو زنده کردی? خلاصه بگم عشقی♡ @zilan آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
به نظرم دروغ گفت هر کی گفت مجازی بده. درست گاهی ادمایی پیدا میشن توش که شاید روحت رو بکشن اما تو روح رو زنده کردی? خلاصه بگم عشقی♡ @zilan