❤با یاد اون بالایی❤ اینقدر بدم میاد از اونایی که از سادگی و صداقت بچگانمون سو استفاده میکردن و حرف میکشیدن ازمون! الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل سریهایی رو لو دادم!!!
تو این فیلم خارجیا که نشون میده مادر و پدرا دعوا میکنن.. یه دفعه بچه میگه: مامان و بابا بس کنید من خستم، آنقدر بحث نکنید..
بعد پدر و مادرا شرمنده میشن و دیگه دعوا نمیکنن... خواستم بگم اینا همش دروغه من اینکارو کردم... اون وسط یه کتکی هم از دوتاشون خوردم که تا یه هفته به دیوار سلام میدادم!!
یکی از تفریحات روزانهام اینکه که تو اتوبوس یا مترو یهو از جام بلند میشم... ملت که هجوم میارن رو صندلی خالی... از جیبم موبایلم و در میارم و دوباره میشینم
دیروز رفتم عابر بانک پول بگیرم، دکمه دریافت و که زدم عکس یه قبر روی صفحه نمایان شد... امروز رفتم به رئیس بانک گفتم: آخه این چه وضعشه؟ عکس قبر میار رو عابر بانک... میگه: منظور عابربانک اینکه وقتی پول تو حسابت نیس از سر قبرم بیارم!؟
عابر بانکا چه بی اعصاب شدن...!
آقا تا دیروز فک میکردم میرم سرویس ۴۰ نفر به گوشیم زنگ میزنن... دیروز رفتم یه توالت عمومی یه لحظه فکر کردم اومدم مخابرات
یکیشون که فکر کنم تو سرویس چندتا معامله انجام داد!
کیش و مات چیست؟!
شما به زنت میگی یه زنی رو دیدم دقیقا شبیه تو بود! بعد زنت میگه: خوشگل بود؟
اینجاس که ن میتونی بگی آره ن میتونی بگی نه!
یعنی کیش و مات؛
هر کدوم و بگی فاتحت خوندست:)
تا قبل از عقد اسمشون پارمیدا بوده.. بعد وقتی دارنقند میسابن رو سرشون و خطبه خونده میشه، یهو میبینی عاقد میگه:
دوشیزه "خدیجه قره قوزلوی اشکلون تپه اصل" آیا من وکیلم؟