پیرمرده اونقدر تو حج به ستون شیطان محکم و دقیق سنگ میزد که شیطان تو بلندگو اعلام کرد: گودرزی از ایران یواش تر بزن حیوان، گولت زدم، پول بورس تو رو که من نخوردم???????
غضنفر میره سربازی تو آموزشی بهش میگن اگه 3 تا دشمن اومدن سمتت چه میکنی؟ گفت پدرشونو در میارم. گفتن اگه 4 تا بیان چطور!؟ گفت آسفالتشون میکنم. گفتن اگه 5 تا بیان و تو فقط 5تا تیر داشته باشی چی!؟ گفت میزنم لهشون میکنم. گفتن آفرین به شجاعتت. گفتن حالا اگه 70 نفرو 3تا هواپیما و 5تا تانک بیان چی؟ گفت میرینم تو ارتشی که غیر من کسیو نداره ??? . .
یارو ازدواج میکنه زنش بعد از چهار ماه و نیم زایمان میکنه شوهره ازش میپرسه : ببینم بچه نباید بعد از نه ماه بدنیا بیاد ؟?? زنش میگه : تو چند وقت با من ازدواج کردی ؟ یارو میگه چهار ماه و نیم زنش میگه من چند وقته با تو ازدواج کردم یارو میگه چهار ماه و نیم. زنش میگه: بفرما رو هم میشه نه ماه یارو میخنده زنشو ب*غل میکنه میگه : ببخشید سر یه حساب کتاب ساده داشتم بهت شک میکردم???
خانومه فیش گاز رو برده بانک پرداخت کنه، به یارو پشت باجه میگه ببخشید آقا، شما گازم میگیرید؟ طرف گفته: نه خانم من فقط جفتک میندازم، اون یکی همکارم هم گاز میگیره، هم پارس میکنه...??
لباسشویی خونه ما خیلی پیشرفتس کار نداره چه رنگی بهش تحویل دادی نگاه میکنه چه رنگی بهت میاد همون رنگی رو بهت تحویل میده??