P PardisHP کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 125 پسندها پسندها 22 امتیازها امتیازها 18 سکه 15 1/15/24 #1 نام داستانک: درختی که با من میخواند نویسنده: PardisHP (F_PARDIS) ژانر: تراژدی خلاصه: من نه میتوانم بخوانم و نه میتوانم بگویم، اما صدای درخت را میشنوم که با من میخواند... . آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
نام داستانک: درختی که با من میخواند نویسنده: PardisHP (F_PARDIS) ژانر: تراژدی خلاصه: من نه میتوانم بخوانم و نه میتوانم بگویم، اما صدای درخت را میشنوم که با من میخواند... .
BirdyBirdy عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 821 پسندها پسندها 341 امتیازها امتیازها 93 سکه 110 1/15/24 #2 نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم! پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید. قوانین تایپ داستانک در انجمن کافه نویسندگان شما میتوانید پس از ۵ پست درخواست جلد بدهید. درخواست جلد همچنین شما میتوانید پس از ۶ پست درخواست کاور تبلیغاتی بدهید. درخواست کاور تبلیغاتی پس از گذشت حداقل ۷ پست از داستانک، میتوانید در تاپیک زیر درخواست نقد داستانک بدهید. توجه داشته باشید که داستانک های تگدار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید. درخواست نقد پس از ۷ پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید. درخواست تگ همچنین پس از ارسال ۱۰ پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود... اعلام اتمام آثار ادبی اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود... درخواست انتقال به متروکه |کادر مدیریت ادبیات انجمن کافه نویسندگان| آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم! پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید. قوانین تایپ داستانک در انجمن کافه نویسندگان شما میتوانید پس از ۵ پست درخواست جلد بدهید. درخواست جلد همچنین شما میتوانید پس از ۶ پست درخواست کاور تبلیغاتی بدهید. درخواست کاور تبلیغاتی پس از گذشت حداقل ۷ پست از داستانک، میتوانید در تاپیک زیر درخواست نقد داستانک بدهید. توجه داشته باشید که داستانک های تگدار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید. درخواست نقد پس از ۷ پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید. درخواست تگ همچنین پس از ارسال ۱۰ پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود... اعلام اتمام آثار ادبی اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود... درخواست انتقال به متروکه |کادر مدیریت ادبیات انجمن کافه نویسندگان|
P PardisHP کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 125 پسندها پسندها 22 امتیازها امتیازها 18 سکه 15 1/15/24 #3 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
P PardisHP کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 125 پسندها پسندها 22 امتیازها امتیازها 18 سکه 15 1/15/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)