طنز مطالب طنز و سرگرم‌کننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
‏اولین بار که رفتیم خواستگاری بابام دختره رو دید گفت این زیادی خوبه تو به دردش نمی‌خوری پا شدیم اومدیم حالا اونا هی میگفتن پسر شما اونقدرا هم بد نیس بابام می‌گفت نه ، دخترتون رو بدبخت نکنید???? ‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏خدای هندیا رو توی اسپانیا باهاش بازی میکنن توی بزریل گوشتشو صادر میکنن و توی ایران مسئولش میکنن?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏پدر خوب اونیه که الان بره رو سر بچش دست بکشه بگه واسه نمره هات غصه نخور بابا فدای سرت من از اولش هم گفته بودم تو هیچ گهی نمی شی ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کیف پول زن همسایمون را زدن گفت: من که ازش گذشتم، ولی الهی خرج دارو و درمان و اورژانس و تصادفش بشه الهی خرج سدر و کافور عزیزاش بشه الهی خدا بزنتش به زمین گرم فلج بشه... به نظرم باید در مورد مفهوم گذشت بیشتر باهاش صحبت بشه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی خونه باباتی، میگن بزار بری خونه شوهر بعد هر غلطی خواستی بکن، وقتی هم اومدی خونه شوهر میگه فکر کردی خونه باباته که هر غلطی بکنی؟ لطفا مسوولان رسیدگی کنند ما کجا غلطامونو بکنیم (انجمن زنان مظلوم?)???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏ناخن پا رو دیگه برای چی بلند میکنین؟ میخواین وقتی دارین بال میزنین شکارتونو باهاش نگه دارین؟ مگه کَرکَسین؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه عشقت ممده و ولت کرده اصلا چیزیو از دست ندادی کافیه دستتو دراز کنی یه ممد دیگه ورداری ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به بابام گفتم یک کیلو شیر و پنیر خر میلیونیه گفت خاک تو سرت که فقط اخلاق و رفتار خر رو داری??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دختره از خونه میاد بیرون تاکسی میگیره راننده میگه کجا میری؟? دختره میگه من به بابام نگفتم کجا میرم حالا به تو بگم!?? الهی العفو??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زن خوب مثل دایناسور می مونه که نسلش منقرض شده! ?? ولی مرد خوب مثل سیمرغ می مونه که از اول یه افسانه بوده! ??‎

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین