طنز مطالب طنز و سرگرم‌کننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه ولنتاین هم رفت و عشقت بهت کادو نداد? باهاش بهم نزنیا! نگهش دار .. چهارشنبه سوری آتیشش بزن??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دختره ۲۰۶ رو زده به تیر برق ماشین نصف شده به افسره میگه: جنابببببب سروان یعنی اشتباه از من بوده؟ افسره میگه نه فکر کنم علت حادثه خواب آلودگی تیر برق بوده?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه شوهر عمه دارم اونقدر دماغش گنده اس که وقتی کنارم میشینه تنگی نفس میگیرم نامرد همه ی اکسیژن اطرافش رو مثل هود میکشه???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مهمون اومده خونمون ... میگه ببخشید دستشویی دارین؟؟ نه ما تو لباسشویی میرینیم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‌خانم در حال تماشای تلویزیون: نه توروخدا نکشش حقش نیست بمیره شوهرش: ای بابا چرا الکی خودتو اذیت میکنی؟ اون که صداتو نمیشنوه دیوونه هستین شما زنا... همون شب، همون آقا: پاس بده الاغ، پااااااااااااااس?? ????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دعای‌ یکی از خانوما خدای عزیزم☺️ آنچه در سال جدید میخواهم یک حساب بانکی چاق و چله و یه هیکل باریک است…? لطفا این دو را مثل سال قبل ، با هم اشتباه نگیر!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏یبارم به یه دختره پیشنهاد ازدواج دادم گفت: الان نامزد دارم ولی نهایتا ً تا 2-3 ماه دیگه سینگل میشم برا اون موقع خوبه؟ لعنتی انگار داره نوبت دکتر میده???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه ایده ی توپ برای اونایی که از بی خوابی رنج می برند: دکور اتاقتون رو شبیه کلاس درس کنید???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دختره اومد بنگاه گفت گربه دارم باید خونه دو خوابه بگیرم ، بنگاهی از ما پرسید شما چی؟ خواستم کم نیارم گفتم ما خودمون خونه داریم، یه خونه یه خوابه واسه سگمون میخوایم?? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به بابام میگم خونه سرد نیست؟ میگه آره دماغت اینقدر گندس همه گرما رو ‌میکشه توو خودش.? پدر من نمیخوای دما رو‌ببری بالا چه ترور شخصیتی میکنی؟?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین