طنز مطالب طنز و سرگرم‌کننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مادربزرگم یه قرص رو زمین افتاده بود ورداشت خوردش گفتم چرا میخوری اصلا میدونی چیه این؟ ? گفت ننه من همه جام درد میکنه بالاخره برا یه جام خوبه دیگه ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این جمله "خنده بر هر درد بیدرمان دواست" چرنده. عموم کرونا داشت قلقلکش دادیم بخنده خوب بشه، جلو مهموناش گوزید از خجالت مُرد☹️?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابام کله پاچه گرفته بود صدام کرد پسر بپر اون مسواک که باهاش دندونای گوسفند رو پاک میکنیم بیار... پرسیدم کدوم!؟ گفت همون نارنجیه ک توام باهاش مسواک میکنی دیگه.??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺨﺎﺭﯾﺎ ﺑﺨﺎﺭ نمیڪنن ﺧﻮﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺧﻮﺩﻧﻮﯾﺲ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﻤﯽﻧﻮﯾﺴﻪ ?? ﺁﺧﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺍﺳﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻦ؟☹️?? ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من نه خر درون دارم که احساساتی شه… نه سگ درون که پاچه بگیره… من فقط یه خرس درون دارم که یا خوابه یا گشنشه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیشب بی‌خوابی زد به سرم؛ منم زدم تو سرش ... ? بيشعور رو من دست بلند ميکنه...!!! ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابام گفت سخت ترين كار دنيا؟ گفتم دوس داشتن كسي كه دوست نداره؟ گفت نه!!! بزرگ كردن يه گاو توی خونه بجای طويله منو میگفت ? ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جفر دختره رو از در نونوایی تا خونه دنبال میکنه ... دختره برمیگرده با عشوه میگه از جون من چی میخوای؟? جفر میگه یه تیکه نون میدی؟!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏اونقدر هزینه های پوشک و شیر خشک و غیره بالا رفته که وقتی مادرا زایمان میکنن پدرا افسردگی بعد از زایمان میگیرن??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیشب بابام داشت فیلم میدید بهش گفتم: بابا میدونستی خر میتونه از پله ها بالا بره ولی نمیتونه از پله پایین بیاد؟ گفت: خودم دیدم دیروز از پله ها اومدی پایین! بیخودی شایعه سازی نکن??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین