If I could fly

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع تَــوار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
هااااای
واس هپنین پوتیتوز

وای تولدتون قراره خیلی خاص باشه و هیجان‌انگیز؛ برای من =)) امسال نسبت‌ به سال‌های پیش بیشتر می‌شناسمتون و خیلی از این بابت خوشحالم??

•••?•••?•••?•••

متن اختصاصی ایشون‌ها ( @Fatemeh.m و @زهرا.م ):
سلاممم تولدددتون مبارک.
واقعا نمیدونم از کدوم خاطره هامون بگم. ما بیشتر بچگیمون رو با هم بودیم. کلیییی بازی برای خودمون اختراع کردیم. یادتونه؟؟؟ و ما هنوز هم کلی با همدیگه خاطره میسازیم.
شما فقط فامیل و دختر خاله های ما نیستین. شما واقعا جزو بهترین دوستای ما بودین، هستین و خواهید بودددد.
خب خب از اونجایی که با دو تا شخصیت کاملا متفاوت و جذاب رو به روییم برای هر کدوم یه متن جدا می نویسم:
خب باید بگم که ثمین هنرمند جمعمونه و داره هنر میخونهههه.( واقعا کارش خوبههه و خیلی براشون وقت میذاره)
و با اینکه خسته میشه همیشه پر انرژیه و کلیییی میتونی باهاش حرف بزنی. خیلی شخصیت خاصی داره و از همه مهم تر اینکه رنگ مورد علاقه‌ش سبزههههه?
واقعا برای اینکه بگم سلیقه‌ت خوبه کافیه مگه نه؟
خب حالا باید بگم که ثنا ریاضیش خوبه و داره ریاضی میخونه. و همیشه برای کارای ادیت و گرافیک عکس وقت داره( خیلیم جذاب درست میکنییی) و خیلی ادم منظم و دقیقیه. همیشه با دیدن لیست نوشتن و نظم ثنا یاد شخصیت آریادنی تو اسکارلت و آیوی میفتم که واقعا جزو کتابای مورد علاقمونههه.
و باید بگم که هر دوشون عاشق هری پاترررن( کلا با هری پاتر زندگی میکنین نه؟)
خلاصه که میخواستم بگم که خیلی برامون ارزشمندین و امیدوارم همیشه با هم بمونیمممم??

•••?•••?•••?•••

آدم همیشه تو موقعیت‌هایی که باید حرف‌هاش رو یادش نمیاد و این خیلی شامل حال من میشه
همیشه همه چیزهای خوب و قشنگ من رو یاد شما می‌ندازه
اینکه بخوام بگم چقدر برای من ارزشمند هستین... هیچ کلمه‌ای براش پیدا نمی‌کنم...
ولی آدم وقتی کنارتون هست حس آرامش و امنیت خاصی داره؛ جوری که اگه تا آخر دنیا هم ساکت کنارتون بشینه خسته نمیشه یا اون حس امنیت از دست نمیره =))

اگه بخوام شما رو توی کلمات خلاصه کنم قطعا تا بی‌نهایت ادامه داره؛ اما بعضی چیزها هستن که برای من فقط مختص شما هستش. (ثنا☀️?) همیشه برای من "خلاق، خوش‌سلیقه، آرامش، رنگ نارنجی(نمی‌دونم چرا ولی یاد تو میوفتم)، گربه، اون طوطی رنگی رنگی که ذوق می‌کنه، آهنگ‌های بیکلام"
ایشون برای شما??:

و (ثمین??): "رو*ن ویزلی (چون عکسش پینه هنوز)، مدگل، ویس‌های قشنگ، آهنگ Miss you لویی، anemoia، رنگ سبز، وانتونز، خواب‌های عجیب و باحال، خوش‌خنده" بوده. ایشون تقدیمِ شما??:

•••?•••?•••?•••

یه چندتا عکسم هست که خیلی دوست داشتم به شما تقدیمش کنم
مشاهده فایل‌پیوست 100961مشاهده فایل‌پیوست 100960

مشاهده فایل‌پیوست 100964
مشاهده فایل‌پیوست 100976
مشاهده فایل‌پیوست 100966مشاهده فایل‌پیوست 100967
ثنا و ثمین یتتقنتلبفعهخثلتنجنتننثجثجثج تولدتون کلی مبااااارک??????
@Sana.mid و @ثمین

آخرین ویرایش:
تولد همگی مبارک ?
من اخر نفهمیدم تولد چند نفره ?? ولی مبارک باشه خیلی ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ثمین شما که هم اسمی و تولدت خیلی مبارک باشه ...♥️

@Sana.mid ثنا جان خوشا بحال من که وارد تیم گرافیک و طراحی شدی
تولدت مبارک عزیزم ♥️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکه مبارکه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وای تو انجمن الان سه جفت دوقلو داریم??
تولدتون پرتکرار باشه❤ امیدوارم باهم بسازید و اون یکی که از اون یکی شلخته‌تره سعی کنه اون یکی رو کمتر اذیت کنه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ثمین
@Sana.mid
دوقلو ها تولدتون مبارک??
زیاد آشنای باهاتون ندارم اما انشالله
09297665458 ساله بشید ?❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون مبارک عزیزای دل?????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چقدر زیباست!
دوقلوی هنرمند^___________^
وویی
دنیاتون مث آثارتون قشنگ!
میلادتون مبارک^^

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هااااای
واس هپنین پوتیتوز

وای تولدتون قراره خیلی خاص باشه و هیجان‌انگیز؛ برای من =)) امسال نسبت‌ به سال‌های پیش بیشتر می‌شناسمتون و خیلی از این بابت خوشحالم??

•••?•••?•••?•••

متن اختصاصی ایشون‌ها ( @Fatemeh.m و @زهرا.م ):
سلاممم تولدددتون مبارک.
واقعا نمیدونم از کدوم خاطره هامون بگم. ما بیشتر بچگیمون رو با هم بودیم. کلیییی بازی برای خودمون اختراع کردیم. یادتونه؟؟؟ و ما هنوز هم کلی با همدیگه خاطره میسازیم.
شما فقط فامیل و دختر خاله های ما نیستین. شما واقعا جزو بهترین دوستای ما بودین، هستین و خواهید بودددد.
خب خب از اونجایی که با دو تا شخصیت کاملا متفاوت و جذاب رو به روییم برای هر کدوم یه متن جدا می نویسم:
خب باید بگم که ثمین هنرمند جمعمونه و داره هنر میخونهههه.( واقعا کارش خوبههه و خیلی براشون وقت میذاره)
و با اینکه خسته میشه همیشه پر انرژیه و کلیییی میتونی باهاش حرف بزنی. خیلی شخصیت خاصی داره و از همه مهم تر اینکه رنگ مورد علاقه‌ش سبزههههه?
واقعا برای اینکه بگم سلیقه‌ت خوبه کافیه مگه نه؟
خب حالا باید بگم که ثنا ریاضیش خوبه و داره ریاضی میخونه. و همیشه برای کارای ادیت و گرافیک عکس وقت داره( خیلیم جذاب درست میکنییی) و خیلی ادم منظم و دقیقیه. همیشه با دیدن لیست نوشتن و نظم ثنا یاد شخصیت آریادنی تو اسکارلت و آیوی میفتم که واقعا جزو کتابای مورد علاقمونههه.
و باید بگم که هر دوشون عاشق هری پاترررن( کلا با هری پاتر زندگی میکنین نه؟)
خلاصه که میخواستم بگم که خیلی برامون ارزشمندین و امیدوارم همیشه با هم بمونیمممم??

•••?•••?•••?•••

آدم همیشه تو موقعیت‌هایی که باید حرف‌هاش رو یادش نمیاد و این خیلی شامل حال من میشه
همیشه همه چیزهای خوب و قشنگ من رو یاد شما می‌ندازه
اینکه بخوام بگم چقدر برای من ارزشمند هستین... هیچ کلمه‌ای براش پیدا نمی‌کنم...
ولی آدم وقتی کنارتون هست حس آرامش و امنیت خاصی داره؛ جوری که اگه تا آخر دنیا هم ساکت کنارتون بشینه خسته نمیشه یا اون حس امنیت از دست نمیره =))

اگه بخوام شما رو توی کلمات خلاصه کنم قطعا تا بی‌نهایت ادامه داره؛ اما بعضی چیزها هستن که برای من فقط مختص شما هستش. (ثنا☀️?) همیشه برای من "خلاق، خوش‌سلیقه، آرامش، رنگ نارنجی(نمی‌دونم چرا ولی یاد تو میوفتم)، گربه، اون طوطی رنگی رنگی که ذوق می‌کنه، آهنگ‌های بیکلام"
ایشون برای شما??:

و (ثمین??): "رو*ن ویزلی (چون عکسش پینه هنوز)، مدگل، ویس‌های قشنگ، آهنگ Miss you لویی، anemoia، رنگ سبز، وانتونز، خواب‌های عجیب و باحال، خوش‌خنده" بوده. ایشون تقدیمِ شما??:

•••?•••?•••?•••

یه چندتا عکسم هست که خیلی دوست داشتم به شما تقدیمش کنم
مشاهده فایل‌پیوست 100961مشاهده فایل‌پیوست 100960

مشاهده فایل‌پیوست 100964
مشاهده فایل‌پیوست 100976
مشاهده فایل‌پیوست 100966مشاهده فایل‌پیوست 100967
ثنا و ثمین یتتقنتلبفعهخثلتنجنتننثجثجثج تولدتون کلی مبااااارک??????
@Sana.mid و @ثمین
واییی خیلی ذوق کردممم *اشک شوق
مرسییی یه عالمههلیباتی?حورا و فاطمه و زهرای عزیزممم خیلی خوشحال شدم واقعا??چیزایی که نوشته بودین خیلی برام ارزشمند بود و اینکه همیشه تو ذهنم میمونه. خیلی خوشحالم که با هم دوستیم. دوستتون دارم? اول برای اسم تاپیکش بگم که خیلی دوستش داشتممم. وایییی مرسی فاطمه و زهرا. یادمه بازی هایی که اختراع کردیم وایییی. مرسییی بایت صفت هایی که گفتین و البته بگم ادیت های خودتون هم خیلی عالیه?? شما هم برای ما ارزشمندین??? ( ببخشید من الان ایموجی‌هام محدوده یکم:( همینا رو دارم حتی اون ایموجی یه که قطره اشک از چشمش پایین میاد رو ندارم) @زهرا.م @Fatemeh.m
و حورا اول بگم متنت خیلی قشنگ بود. همیشه متن‌هایی که می‌نویسی قشنگن. خیلی خوشحالم از اینکه میگی حس امنیت داریم. بابت چیزایی هم که گفتی یه عالمه ممنون خیلی خوشحال شدم. دونت فورگت ور یو بیلانگ گذاشتییییی و این عکس هری و لویی??????? @حوسار

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین