تولدت مبارک داروین

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SHAHIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اسپم چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
اسفندتون بهاری...
میلادتون مبارک?
موفق‌ترین باشین???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزای اول افتتاح انجمن ینفر بود به اسم داروین و از دوستای نزدیک معاوق سابق بود.خلاصه که من اصلا چشم دوستای این خانومو نداشتم.من همیشه میگفتم داروین یعنی چی .معنیش چی میشه اما هیچوقت فکر نمی‌کردم این داروین بشه بهترین رفیقم.آقا داروین توی تمام لحظات انجمن، دعوا ها ، شادی ها ، خنده ها و در سخت ترین لحظات کنار ما بودی و کنار بقیه دوستان کمک کردی تا به اینجا رسیدیم.همیشه ممنون زحماتت هستم و هیچوقت فراموش نخواهم کرد.خیلی ها اومدن و رفتن ، خیلی ها دوست بودن و الان فقط ازشون یه اسم باقی مونده.ممنون که تو هستی رفیق

سخته تولد رفیقتو از راه دور تبریک بگی ولی یه چیزایی مثل رفاقت فاصله توش تاثیری نداره .رفیقم تولدت مبارک .شاید فرصتی دست داد که برات جبران کنم شاید یه روزی .....تولدت مبارک رفیق جان
پی نوشت: کسایی که نمیدونن من و شاهین هردو شیرازی هستیم اما تا حالا همو از نزدیک ندیدیم.اینو گفتم تا بقیه هم بدون خیلی زشته واقعا (استیکر خنده)
تولدت مبارک شاین عزیز
آرزوهات برات خاطره‌شن، حال دلت همیشه خوب
بخاطر تاخیر عذر خواهی می‌کنم بالاخره خودت در جریان مشکلات هستی
زیاد طولانیش نمی‌کنم.بالاخره تاپیک تولد من و تو باید با بقیه فرق داشته باشه .​
تولدت مبارک?
فقط نمی‌دونم چرا باید فرق داشته باشد?( اصلاً به بن و اینا فک نکنین از قدیم گفتن سوال پرسیدن عیب نیس ندانستن عیب است)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک?
فقط نمی‌دونم چرا باید فرق داشته باشد?( اصلاً به بن و اینا فک نکنین از قدیم گفتن سوال پرسیدن عیب نیس ندانستن عیب است)
بالاخره منو شاهین باید با همه فرق داشته باشیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نجفی ترسیده ۰۰:۰۰ خوابش ببره ساعت ۹ تاپیک زده
مگه ب صرف شامه؟ نگفته بودین:»»

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فقط همه چی ردیف شد به جز یه چیز؟
آق معاون پس به مناسبت تولدت کادو چی میدی زود باش که چشم یه انجمن به دست البته به پیام تو???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین