تولدتون مبارک باشه^^?
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ممنون?تولدتون مبارک??
تبریک میگم تبریک بگین بهم خب?؟
گناه دارم
معلومه خیلی مهم که این همه درخت دورمه :/عمو کوهیار، امشب خیلی شلوغش نمیکنم چون وقت کادو نیست، به نظرم هر چیزی زمان خودش قشنگه.
اما دلم میخواد یک تبریک خیلی کوچیک از من توی این تاپیک باقی بمونه!
حقیقتا خوشحالم که تولدتون مجازیه چون بنظرم...
کادو خریدن برای شما میتونه خیلی خیلی سخت باشه، شما خودتون گلید و کادو پس...، رسما دستم بسته میشد توی خریدن چیزی که مناسب باشه
اما توی ۲۷ امین سالروز تولدتون براتون کلی آرزوی قشنگ میکنم، الهی جاده زندگیتون همیشه هموار و آسمون چشم هاتون صاف و دریای دلتون همیشه آروم و زلال باشه
لبتون بخنده و در آرامش و با سلامت کامل سر کنید
و اینکه: همین که توی این شلوغ پلوغی های فروردین و در آخرین لحظات امسال به یادتون هستیم نشون میده که چقدر عزیزید برای همه، پس امیدوارم وجود و حضورتون مستدام باشه
همیشه لبخند بر لبانت
عشق در قلبت
لطف در نگاهت
محبت در چهره ات
بخشش در رفتارت
و حق در زبانت جاری باشد.
•_تولدتون مبارک.
امینا!
:aiwan_light_dirol:تبریک گنگ??
ممنومم ثمین خانم??مبارک باشه ?
به نام خدا عرض سلام و خسته نباشید، بنده دست به طومارم خوبه خودت خواستی?وقتی به تو فکر میکنم یه ویژگی مدام تو ذهنم پررنگ میشه و اون هم جذبه هست(به یاد مدیریت مقتدرانهت تو بخش ادبیات خاطرهش پاک نمیشه فوقالعاده بودی).
من تو رو با متنهای زیبایی که مینوشتی شناختم، با شعرای قشنگ، دلنوشتههای پراحساس، تاپیکای شکیل و جذاب، من تو رو وقتی شناختم که شناختن مد نبود(نه اینو الکی گفتم??).
درسته دوستی ما خیلی عمیق و صمیمی نبود، ولی کی تعیین میکنه میزان صمیمیت تو مجازی رو؟ تو بیشتر از اون چیزی که نشون میدادی خوبی و کمتر از اون چیزی که به نظر میرسه بدی، شاید تو انتخاب دوست باید بیشتر دقت میکردم، تو امنترین رفیقی بودی که میشد داشت، بدم میاد رفاقتا رو خونوادگی کنم بگم من تو رو مثل یه داداش دوست دارم، ولی من تو رو مثل یه دوست دوست دارم؛ مثل دوستای انگشتشماری که واسم موندن و برای انتخابشون تجربههای تلخ و شیرین زیادی داشتم.
مشاهده فایلپیوست 105507
@Mr.Rad تولدت مبارک کوهیار❤
#سلامتی همه منفورای جذاب??
ستاره بچینی فدااات روزای خوبی داشته باشی، تو سال جدید هم یه عالمه اتفاقای خوب واست بیوفته خوبی تولدت اینه تبریک تولد و عید یکی میشه??
مشاهده فایلپیوست 105506
@BiJoU قاسم من رو از رو منبر بیار پایین پام خواب رفت?
?? ممنونمتبریک میگم?
همینو بگو ولی کیکت انگار فاسده ??
مشاهده فایلپیوست 105511
یکی نیس بگه این چه موقع بدنیا اومدن بود تو خونه تکونی:grazy:
تولدت مبارک کویار:gey:
امیدوارم یه سال بهتر زندگی کنی و جیبت پر از پول باشه و همون اتفاقاتی بیفته ک میخوای:»
برای کادو هم میتونم حضورم رو برای یک سال آینده ب عنوان رفیق و شریک برات شارژ کنم:icon12:
@Mr.Rad