پایان نقدوبررسی نقد و بررسی دلنوشته بوف پاییزی | نازلی کاربر انجمن کافه نویسندگان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Fatemeh.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده عزیز.
نویسنده: @نازلـی
منتقد شما: @Fatemeh.m
لازم به ذکر است که:
✔ پس از نقد، بر روی دلنوشته شما نظارت خواهر شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
✔ نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
✔ نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید. چرا که تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست.
✔ از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.
* می‌توانید دفاعیه‌های خود را در همین تاپیک ارائه دهید.
لینک دلنوشته:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 111358
نام اثر: بوف پاییزی
به قلمِ: نازلی
ژانر: درام
خلاصه:
نشسته بودم تو تراس خونه ی آقاجون، همون تراسی که نرده های آهنیش رو تازه رنگ آبی زده بودن، لم داده بودم روی صندلی حصیری و خودمو گم کرده بودم لابلای پتوی پشمی ای که همیشه خانم جون مینداخت روی شونه هاش، روبروم پر بود از درختایی که انگار با خرمالو چراغونی کرده بودنشون، حیاط شده بود دریای برگ، برگ های خشکی که همیشه راه رفتن روی اونها و صداش خش خششون تورو یادم میاره، تویی که حالا نمیدونم کجای دلتم. کجای ذهنتم. دلم میخواد خودمو از تو تراس پرت کنم توی دنیای تو. راستی خانم جون یه پتو پشمی واست کنار گذاشته، یادش مونده تو عاشق رنگ آبی فیروزه ای هستی، یادم مونده رنگ نگین انگشترت رو که هنوز جا خوش کرده روی انگشت دست راستت.
نویسنده: @نازلـی
منتقد: @Fatemeh.m

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Fatemeh.m

کاربر انجمن
کاربر انجمن
50
پسندها
پسندها
32
امتیازها
امتیازها
18
سکه
0
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین