دنباله دار چیلیش ایز اين بیحیل‌تر؟ ?

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلاااام

چیز کنید، چیه اسمش
برای شرکت در اين چالش فقط کافیه که هرکلمه ای کیبوردتون آورد رندوم رو انتخاب کنید تا جمله بشه.
بعد اینکه تگ کنید دوست ها و مدیر هارو یادتون ناره.

اول بنویسید میخواستم بهت بگم که
بعد هرچی کیبورد آورد.

خودم اول

@AlienAlien عضو تأیید شده است.
می‌خواستم بهت بگم که من در مورد اینکه استوری هر شخص به خودش مربوطه را به من گفت که در تاریکی‌های روشن خاطرات مع *شوقه‌اش سلام وقتتون بخیر و خوابهای سلام که به دلیل وجود ندارد

شعت ?‍♀️?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

افـــرا

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,335
پسندها
پسندها
131
امتیازها
امتیازها
133
سکه
-10
@iMmortal
سلام داداش کوچیکه در مورد علاقه خود آورد که به خاطر همین انتقالش دادن بخش خشی در حالی است:)
جرررر??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میخواستم بهت بگم که من در این زمینه به عنوان مثال اگر این طور نیست و این کار رو انجام دادم و گفتم شاید این چند سال اخیر در ایران در حال توسعه است و این امر را به عنوان مثال اگر این اتفاق بیفتد و از این رو هم در نظر گرفته شود و در این زمینه به این ترتیب که برای شما ارسال می شود
Tea

@NAHIT

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Farzane
می‌خواستم بهت بگم تمام ویژگیای یک خودشیفته رو داره حتی مهربونی عمیقش شک برانگیزه چراکه درکنار این مهر عمیق یک به چپ و راستم عجیبی درونشه هیچوقت حس نمیکنی چیزی واقعا براش مهمه که در آن هر روز می‌نوشت

+واقعا معذرت می‌خوام؛ فکر کنم کیبوردم مشکل شخصی داره با شما Waall..
@دالانِ‌بهشت

در زمان دولت ایران دقت داشته باشید

میخواستم بهت بگم که در آن حضور دارند با تمسخر نفسش و به همین خاطر در آن زمان حمید را دید آهسته و با نگاه طلبکارانه او به یاد داشته باش دوباره آن گدای در آن زمان حمید را دید

حمید دیگه کیه؟ -2-35-

میخواستم بهت بگم که در تالار مدیران قرار دارد و در صورت موافقت با آنها سلب خواهد شد لیکن از مدیران انتظار می رود با صبر و حوصله بیشتری پاسخگو باشند.
UTvfd

میخواستم بهت بگم که من در این تاپیک رو ایجاد کردم ولی باز هم به این فکر کنم من هم از این به بعد از پارت گذاری در کلوب کد ویدیو برای استفاده ازاین رو به من چه کار کنم

میخواستم بهت بگم سلام خانم دکتر استاد دانشگاه و رحمت خدا را شکر می کند و به همین خاطر است که ببینیم کسی را دوست دارد و رحمت خدا را شکر می کند

Tea

عقب
بالا پایین