شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/20/26 #71 Milad Ghasemi گفت: آخر قرار زلف تو با ما چنین نبود ای مایهی قرار دل بیقرار من کلیک کنید تا گسترش یابد... نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را
Milad Ghasemi گفت: آخر قرار زلف تو با ما چنین نبود ای مایهی قرار دل بیقرار من کلیک کنید تا گسترش یابد... نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را
Milad Ghasemi ناظرآزمایشی ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 51 پسندها پسندها 295 امتیازها امتیازها 53 سکه 100 5/20/26 #72 شکوفـہ بـھـاری گفت: نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرش محنت جانکاه به چاه اندازد هرکه چون ماه برافروخت شب تار کسی
شکوفـہ بـھـاری گفت: نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرش محنت جانکاه به چاه اندازد هرکه چون ماه برافروخت شب تار کسی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/20/26 #73 Milad Ghasemi گفت: آخرش محنت جانکاه به چاه اندازد هرکه چون ماه برافروخت شب تار کسی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب مباد کز پا جانان من بیفتد درد و بلای او کاش بر جان من بیفتد
Milad Ghasemi گفت: آخرش محنت جانکاه به چاه اندازد هرکه چون ماه برافروخت شب تار کسی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب مباد کز پا جانان من بیفتد درد و بلای او کاش بر جان من بیفتد
Milad Ghasemi ناظرآزمایشی ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 51 پسندها پسندها 295 امتیازها امتیازها 53 سکه 100 5/20/26 #74 شکوفـہ بـھـاری گفت: یا رب مباد کز پا جانان من بیفتد درد و بلای او کاش بر جان من بیفتد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود
شکوفـہ بـھـاری گفت: یا رب مباد کز پا جانان من بیفتد درد و بلای او کاش بر جان من بیفتد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/20/26 #75 Milad Ghasemi گفت: دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در حسرت تو میرم و دانم تو بیوفا روزی وفا کنی که نیاید به کار من
Milad Ghasemi گفت: دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در حسرت تو میرم و دانم تو بیوفا روزی وفا کنی که نیاید به کار من