سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #1 مرگ پایان کبوتر نیست مرگ وارونهٔ یک زنجره نیست مرگ در ذهن اقاقی جاریست مرگ در آب و هوای خوش اندیشه نشیمن دارد مرگ در ذات شب دهکده از صبح سخن میگوید. - سهراب سپهری. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مرگ پایان کبوتر نیست مرگ وارونهٔ یک زنجره نیست مرگ در ذهن اقاقی جاریست مرگ در آب و هوای خوش اندیشه نشیمن دارد مرگ در ذات شب دهکده از صبح سخن میگوید. - سهراب سپهری.
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #2 از من تا من، تو گستردهای. با تو برخوردم، به راز پرستش پیوستم. از تو بهراه افتادم، به جلوهٔ رنج رسیدم. و با اینهمه ای شفاف! مرا راهی از تو بدر نیست. زمین باران را صدا میزند، من تو را. پیکرت زنجیری دستانم میسازم، تا زمان را زندانی کنم... - سهراب سپهری. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
از من تا من، تو گستردهای. با تو برخوردم، به راز پرستش پیوستم. از تو بهراه افتادم، به جلوهٔ رنج رسیدم. و با اینهمه ای شفاف! مرا راهی از تو بدر نیست. زمین باران را صدا میزند، من تو را. پیکرت زنجیری دستانم میسازم، تا زمان را زندانی کنم... - سهراب سپهری.
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #3 شهر پیدا بود: رویش هندسی سیمان، آهن، سنگ سقف بیکفتر صدها اتوبوس گلفروشی گلهایش را میکرد حراج. در میان دو درخت گل یاس، شاعری تابی میبست. - سهراب سپهری. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
شهر پیدا بود: رویش هندسی سیمان، آهن، سنگ سقف بیکفتر صدها اتوبوس گلفروشی گلهایش را میکرد حراج. در میان دو درخت گل یاس، شاعری تابی میبست. - سهراب سپهری.
س ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. منتقد شعر نویسنده رسمی ادبیات شاعـر مدیر بازنشسته فرشته زمینی شاعر نویسنده رسمی برتر سال نوشتهها نوشتهها 456 پسندها پسندها 1,327 امتیازها امتیازها 203 سکه 116 1/15/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #6 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #7 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #8 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #9 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #10 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24