به نام خدا
شرو میکنم :
1.اول همون شاخ بازی ( ینی چی آخه، شاخ فقط من؛ گنگ فقط من همه چی فقط من بقیتون برید کشکتونو بسابید??)
2. انواع و اقسام بیماری ناشناخته و شناخته و خودکشف کرده و دیگران کشف کرده تازه بعضی وقتا رویت شده بندگان خدا بعد دو ماه میان میگن فراموشی گرفتیم ( داش گلم من فراموشی نگرفته هم بعد یه هفته رمز و کاربری و کل انجمن یادم میره)
3. فنچایی که عاشق میشن شکست عشقی میخورن هر کی هم عاشقش میشه اینا میدنشون دیوار و طی همون بازه زمانی 20 نفر بخاطرشون خودک*شی میکنن.
4. فاز خودک*شی ( مخصوصن بعد از ازدواج کردن دوست دختر / دوست پسرشون)
5. فاز ادعا
6. داشتن ادعا
7. ادعای خالی
8. خود ادعا
9. داداش کوچیکه ادعا
10. آقا مثلن فلانی رو میشناسی تا تهشو میدونی یه جوری برات رخ میاد من فلانم من بهمانم من فلان کردم و در آخر سرم شلوغه عزیزم بعدن بهت پیم میدم. ( اونایی که همه این چیزایی که گفتی رو دارن هم اینقد پزشو نمیدن که تویی که نداری باهاش چشم ما رو کور کردی داش)
11. افسردگی ( 5 ساله هر وقت بهش پیام میدم حالش بده یکم)
12. به قول دوستان شاه قلبم فلان من دست من پای من خاک تو؟ نمد از اینا دیگه
13. فلان چیزی که من تازه خریدم 58 بار تو چشم تو ( استوریهایی که تا یه چی میاد دستشون 58 بار تو چشم ما ( بابا فهمیدیم حالا خرابش نکن))
14. شما میگید سین میکنن جواب نمیدن ( من میگم اونایی آنلاینن خودشونو جر میدن تا جواب ندن و حتا سین هم نزنن( راضی به اذیت شدنتون نیستیم شما بگید قول میدیم همه جا جار بزنیم شاخید))
15. قابل توجه همه دوستای خودمو دوستای مردم ( عکس پروفایل مشکی گذاشتن ( باشه بابا شما دارک ولی دارک این نیست بمولا ما از اون به عنوان غم زدگان دوران غم و اندوه و ماتم از دست دادن فلانی استفاده میکنیم اونم اگه دیگه خیلی نزدیک باشه نه فلانی فلان اقواممون که فلانی همسایشه)
16. زن و بچه من کو؟ ( خودم شامل این دسته بودم هنوزم هر از گاهی تو این بحثای چیز شرکت میکنم ( من یه خزم))
17. Dr.folani بخدا اون dr حرمت داره! خود دانشجوی رشته پزشکی هم نمیزاره اینو تا وقتی یه تخصص درستی نگیره
18. این دوستانی که از پی وی فلانی به فلانی و فلانی و در حالی که با فلانی در حال call هستن به پی وی فلانی میرن و در عین حال برا همه درد و دل (بلخره اسم مثبتشو پیدا کردم) میکنن و قصد زدن مخ همه رو دارن (مردم کور نیستن زرنگ خان هول بازیا چیه)
19. 10 ساله ولی ترامپ خاستگارش بوده الانم دو ماهه به زور میخوان شوهرش بدن خب ( من روم نمیشه بهش فکر بکنم چه برسه بخوام برا جلب توجه لفظشو بیام)
20. داشتم میرفتم قدم بزنم هوا خیلی فَنتَستیک بود بارون زیاد شد همینجور که گو (go) میکردم اسلیپ داون شدن و همون لحظه پیعم فلانی سِند تو می شد و من از خوشحالی کرای (cry) کردم ( داش یه دو جلسه کلاس زبان برا ما نمیزاری؟ یکم تو ترکیب فارسی و خارجکی ضعیفیم مغزمون نمیتونه از اینور جامپ(jump) کنه اونور)
21. آقامون تکه تو شهر پریون کیلیلیلی ( آقاشون:grazy:)
22. یچی همین اخیر تو انجمن دیدم و منو فشاری کرد : امروز با دوستام فلان جا رفتم با فلانی خرید رفتم برا همین خیلی کم تست زدم همش 1500تا Gh56re ( حجیمترین کتاب تست منی که کنکوریم خیلی تست داشته باشه 900 تا این کتابای کلاس نهم که اینقد تست دارن از کجا میاری؟ کنکوریشم پیدا میشه؟)
23. اکانت فیک، چت فیک، اسکرین فیک تو چشم ما ( بابا خیلی دوس داری فاز بیای خو راحت برو یه ادم درست حسابی پیدا کن جیک تو جیک بشید قول میدیم خوشحال هم بشیم دیگه این همه سختی ندین به خودتون)
24. اون تکست آهنگایی که تو میزاری بیو یا استوری یا وضعیت یا هر چی پشتش یه معنی گنگ و خفن بودن داره سطحشو پایین نیار خب! خود خواننده هم باهاش اینقد رخ نمیگیره داش.
25. این همه تیزهوشانیا کجان؟ چرا من تیزهوشانیا رو نمیبینم زیاد گوشی دست بگیرن؟ شما از کدوم شهر و دیاری؟
26. (انجمن طوری) : دارم از انجمن میرم برا همیشه حلال کنید ( به سلامت خب برات آرزوی موفقیت هم داریم دِ برو دیگه یه ملت رو مسخره خودت کردی؟)
27. باز برمیگردم الان حضور ذهن ندارم.