چالش •|آشپزخونه کافه نویسندگان|•

ساندویچ کره بادام زمینی شکلات و موز در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۲ نفر
نان ۴ برش
موز (حلقه شده) ۱ عدد
شکلات (تکه شده) ۱ عدد
کره بادام زمینی به مقدار لازم
روغن مایع (یا کره ی آب شده، برای سرخ کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- یک تابه را روی شعله ی متوسط داغ کنید.
۲- نان را از قطر برش دهید سپس روی همه ی برش ها کره ی بادام زمینی بمالید. روی نیمی از برش های نان موز و شکلات را به صورت لایه ای بچینید و یک برش دیگر نان کره مالی شده روی آن قرار دهید.
۳- کف تابه را با اسپری روغن زیتون چرب کنید سپس هر طرف هر ساندویچ را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا شکلات چسبناک و نان کمی تست شود.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
مواد لازم برای۵ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آبغوره یا آب نارنج ۱ فنجان
آب ۱ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
سیر یا(پودرسیر) ۲ حبه

طرز تهیه
۱- پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته و به گوشت اضافه میکنیم
۲- سیب زمینی را رنده ریز زده و به گوشت و پیاز اضافه میکنیم
۳- تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم وبه مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم
۴- سپس بعد از استراحت در شکل دلخواه در روغن داغ سرخ میکتیم
۵- در همان تابه رب گوجه را تفت داده و سیر یا پودر سیر را اضافه میکنیم
۶- سپس آبغوره یا آب نارنج به همراه 1لیوان آب اضافه کرده و درب تابه را گذاشته اجازه میدهیم سس به جوش اید.
۷- وقتی سس جوشید شامی ها را درون سس قرار داده و درب تابه را گذاشته با حرارت کم اجازه میدهیم آب سس کمی کشیده شود
 

🍰کیک رافائلو

⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۷ عدد
🥡آرد سفید ۲۱۰ گرم
🥣شکر ۱۶۰ گرم
🥛شیر ۹۰ گرم
🥄روغن ۸۰ گرم
🥥پودر نارگیل ۲۰ گرم
🍴بکینگ پودر ۱۰ گرم
🥄وانیل نصف قاشق چایخوری
🍶خامه قنادی ۷۰۰ گرم

👩🏻‍🍳دستور پخت:
زرده و سفیده جدا میشه سفیده ها رو میزنیم تا کمی فرم بگیره و نصف بیشتر شکر و کم کم به سفیده ها اضافه میکنیم وقتی کاملا فرم گرفت کم کم زرده و وانیل و مابقی شکر و اضافه میکنیم در حد دو دقیقه با دور متوسط بزنیم کافیه بعد شیری روغن در حد مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر و که از قبل سه بار الک کردیم
در سه مرحله اضافه و آروم هم میزنیم تا پف کیک نخوابه (با همزن دستی) در آخر هم پودر نارگیل و اضافه و میریزیم داخل قالبی که کفش کاغذ روغنی انداختیم(۲۵ سانت) میزاریم داخل فری که یک ربع قبل گرم کردیم با درجه ۱۷۵ و به مدت ۱ ساعت حتما قبل از د آوردن از فر تست پخت و با خلال انجام بدید بعد از اینکه کمی خنک شد با چاقو دور کیک و از قالب جدا میکنیم کیک و با اره یا چاقوی اره ای به سه قسمت تقسیم میکنیم
برای فرم دادن خامه
خامه رو دو ساعت قبل از فریزر در میاریم با دور تند همزن خانه رو کاملا فرم میدیم وقتی فرم گرفت پودر نارگیل و اضافه میکنیم برای خامه کشی هم لایه های کیک و مرطوب میکنیم با شیر یک لایه خامه میزنیم
و بادوم درختی خرد شده روی سطح خامه میریزم و بعد لایه بعدی هم همینطور و در نهایت خامه کشی رو کامل میکنیم کل کیک و با پودر نارگیل میپوشونیم‌برای ترافل های تزیینی روی کیک اضافه های کیک و با آسیاب پودر کردم خامه ای که اضافه اومده بود هم باهاش ترکیب کردم بعد دایره های ۲۰ گرمی درست کردم توی پودر نارگیل غلطوندم
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰​
 
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥕هویج (متوسط) ۲ عدد
🥣شکر ۱۸۰ گرم معادل یک لیوان
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥢دارچین ۱ قاشق چایخوری
🥜آجیل ۱ مشت (گردو، فندق)
🥡آرد ۳۰۰ گرم معادل دو لیوان
🥄بکینگ پودر ۱۰ گرم یک قاشق چایخوری
🫗روغن ۵۰ میلی لیتر معادل یک چهارم لیوان
🍋پوست رنده شده ۱ عدد لیموترش یا پرتقال

👩🏻‍🍳دستور پخت:
هویج رنده شده ریز، تخم مرغ، شکر را با هم مخلوط کنید، چند دقیقه بزنید، سپس روغن را اضافه کنید، مخلوط کنید... سپس مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و دارچین) را به مخلوط هویج الک کنید، با همزن بزنید و آجیل خرد شده را به خمیر اضافه کنید و در صورت تمایل، پوست لیمو/پرتقال را اضافه کنید، مافین‌های ما را درست کنید و آن را به فر بفرستید. فر را به مدت ۲۵ دقیقه (اگر کاپ‌کیک کوچک است) با دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت و اگر یک کاپ‌کیک بزرگ است، به مدت ۴۰ دقیقه گرم کنید!
حالت فر بالا پایین بدون کانوکشن
بعد از اتمام، بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه خنک شود. در این مدت، خامه را آماده کنید...
بعد از آن، می‌توانیم آن را از قالب خارج کنیم، سپس آن را با خامه بپوشانیم و به دلخواه تزئین کنیم)))
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰​
 

دسر سه سوته موزی🍌

⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🍌موز رسیده ۲ تا بزرگ
🫙پودر ژله موز ۲ بسته
🌫آب داغ ۱ لیوان
🥛شیر ۱ لیوان
🍶خامه صبحانه ۱ پاکت

🔸همه رو‌باهم میکس کن و داخل ظرف سرو بریز و چند ساعت داخل یخچال استراحت بده تا ببنده
🔸میتونی به همین روش با میوه های دیگه هم درستش کنی
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰​
 

سیمیت پیراشکی🥯

⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥛شیر ولرم یک لیوان ( ۲۰۰ میلی لیتر)
🫗آب ولرم نصف ليوان( ١٠٠ ميلی لیتر)
🥣خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
🥄شکر یک قاشق غذاخوری
🧂نمک یک قاشق مرباخوری
🫙روغن مایه نصف لیوان( ۱۰۰ میلی لیتر)
🥡آرد سه الی چهار لیوان
🍇شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
💧آب یک چهارم لیوان
🥢کنجد تفت داده شده نصف لیوان

👩🏻‍🍳دستور پخت:
همه مواد خمیر به غیر از آرد و نمک با هم مخلوط میکنیم آرد و نمک رو هم کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه خمیر رو‌خوب ورز میدیم و میذاریم داخل ظرف چرب شده روش رو میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم بعد از استراحت پف خمیر رو میگیریم
۱۲ الی ۱۴ قسمت میکنیم چونه میکنیم هر چونه رو اول داخل شیره انگور بعد کنجد میزنیم و میچینیم تو سینی فر
۱۰ دقیقه استراحت میدیم تا پف کنن بعد با ته یک فنجان وسط خمیر رو گود میکنیم و داخلش پنیر پیتزا سوسیس و فلفل دلمه میذاریم و سینی رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰​
 

⁨ پاستا فرولا (Pasta Frola) یه شیرینی سنتی آرژانتینی–ایتالیایی🍰

⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥚تخم‌مرغ متوسط ۳ عدد
🧈کره ۱ پیمانه(نرم یا ذوب‌شده)
🥣شکر ۱ پیمانه
🥄بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
🥢عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
🧂نمک ۱ پینچ
🥡آرد همه‌کاره ۳ پیمانه
🍓مربا ۱ پیمانه (توت‌فرنگی، زردآلو یا مخلوط میوه‌های بری)

👩🏻‍🍳دستور پخت:
گرم کردن فر: فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید.قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید.
آماده کردن خمیر:در یک کاسه بزرگ، کره و شکر رو هم بزنید تا سبک و پفکی بشه.تخم‌مرغ‌ها رو دونه‌دونه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.وانیل و نمک رو اضافه کنید.
ترکیب مواد خشک: آرد و بکینگ‌پودر رو با هم الک کنید. کم‌کم به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا یه خمیر نرم به دست بیاد.
تقسیم خمیر: خمیر رو به دو بخش تقسیم کنید ۲/۳ برای کف قالب ۱/۳ برای روی کار
بستن شیرینی: بخش بزرگ‌تر خمیر رو کف قالب پهن کنید. مربا رو یکدست روی خمیر بمالید. بخش باقی‌مونده خمیر رو رنده کنید یا به شکل نوارهای توری روی مربا بذارید.
پخت: قالب رو داخل فر بذارید و حدود ۲۵–۳۰ دقیقه بپزید تا سطح شیرینی طلایی بشه. بعد از خنک‌شدن، برش بزنید و سرو کنید.
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰​
 
ترشی شامی با لپه در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
آبغوره به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ ۳-۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز (متوسط) ۲ عدد
لپه‎ ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی (کوچک) ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمك و روغن بپزید. وقتی لپه خوب پخت آب آن را كنار بگذارید و لپه را خوب له كنید.پیازها را رنده كنید و آب اضافه آن را بگیرید.
۲- سپس گوشت، لپه، پیاز، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.
۳- تابه ای را داغ كنید و در آن روغن بریزید. از مایه گوشت به اندازه یك گردو بردارید و كف دست به صورت دایره كوچك درآورید و سرخ كنید.
۴- در قابلمه كوچكی رب گوجه‌فرنگی را با كمی روغن تفت دهید و بعد آب لپه را كه كنار گذاشته بودید،آبغوره،نمك، فلفل، كمی دارچین و زردچوبه را به آن اضافه كنید.
۵- اگر مایه غلیظ بود كمی آب به آن بیفزایید. وقتی سس خوب جوشید، شامی‌هایی را كه سرخ كرده اید، داخل آن بچینید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
۶- معمولاً در حدود نیم ساعت كافی است.سیب‌زمینی را پوست بكنید و به صورت حلقه‌ای خرد كرده و در روغن سرخ كنید و برای تزیین غذا از آنها استفاده كنید.

سایر نکات
اگر مایه ترش شامی بیش از حد شل بود و در دست شكل نمی گرفت، می‌توانید از یك قاشق غذاخوری آرد نخودچی استفاده كنید
در صورت تمایل به جای آبغوره از آبلیمو یا آب نارنج استفاده كنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
کوکو شوید با سیب زمینی در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
شوید ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
زیره سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- در یک کاسه تحم مرغها را شکسته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
۲- سپس شوید تمیز شده و ریز شده، سیب زمینی پخته شده و رنده شده، همچنین پیاز رنده شده و در صورت تمایل زیره را هم اضافه کرده مخلوط کنید.
۳- در تابه روغن ریخته و بعد از گرم شدن، کوکو را به صورت قاشقی و یا یک تیکه سرخ کنید.
۴- اگر یک دفعه مواد را ریختید بعد از 5 دقیقه حرارت را کم کرده و در ظرف را ببندید تا کوکو ببندد وسرخ شود.
یا یک تیکه برگردانید و بعد برش بزنید و یا در تابه برش زده و برگردانید.
یا با قاشق در تابه بریزید و سرخ کنید.

سایر نکات
توجه داشته باشید كه شوبد اگر زیاد سرخ شود تلخ میشود
سرو این كوكو با سس تند بسیار لذت بخش است.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
عقب
بالا پایین