سارا مرتضوی
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
تیمتعیینسطح
رمانخـور
نویسنده افتخاری
اسپاگتی ایتالیایی در سرآشپز پاپیون
sarashpazpapion.com
مواد لازم برای۶ نفر
اسپاگتی ۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کردهاید بپزید.
۲- آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
۳- پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
۴- رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
۵- نصف اسپاگتیها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
۶- روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
۷- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت170درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کردهاید بپزید.آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبندپیاز را سرخ کنید؛ ...
مواد لازم برای۶ نفر
اسپاگتی ۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کردهاید بپزید.
۲- آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
۳- پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
۴- رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
۵- نصف اسپاگتیها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
۶- روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
۷- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت170درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :