چالش •|آشپزخونه کافه نویسندگان|•

ZiziZizi عضو تأیید شده است.

مترجم
مترجم
ژورنالیست
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
3,007
پسندها
پسندها
5,346
امتیازها
امتیازها
453
سکه
98
تاپیک قبلی بخاطر وضعیت انجمن ارسالی‌هاش صفر و به بایگانی منتقل شد!
d556722_123.gif

تو این تاپیک از هنرنمایی‌هاتون توی آشپزخونه رونمایی می‌کنید و دستور پختش رو هم قرار می‌دین تا ما هم یه فیضی ببریم-2-37-

•عکس حتما از خودتون باشه که اگه نباشه کفگیر به دست میام سراغتون:buitre:

•می‌تونید غذا یا دسر یا هرچی که درست کردین رو هم به یه شخصی تقدیم کنید تا اون بنده خدا نگاه کنه و معده‌ش آه بکشه
35.gif

•حتما هم نباید چلو مرغ و گوشت بره باشه عشقا، شما حتی اگه یه شیر گرم کردی با کیک خوردی هنر کردی، عکس بگیر بزار اینجا بهت افتخار کنم-shadi_
خلاصه که آره، آیا از زندگی خود ناامید شده‌اید؟ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیون دلار بزنید به حسابِ سکینه بندانداز صاب‌خونمون پول اجاره‌مو بدید بهتون امیدواری بدم-8-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 297942

نام غذا: تخم مرغ نیمرو
مواد مورد نیاز: دو عدد تخم مرغ، روغن، نمک ب مقدار لازم، خیارشور، سس کچاپ برای تزئین

طرز تهیه: در ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن کمی گرم شود. سپس تخم مرغ ها را به صورتی که زرده‌ی آنها در سفیده پخش نشود، در ماهیتابه میشکنیم. بر روی تخم مرغ‌ها نمک می‌پاشیم و میگذاریم خودش سرخ بشه🍳🍳
تخم مرغ نیمروی ما بعد از پنج دقیقه حاضر است
و ان را با خیلرشور و سس تزئین می‌کنیم
به به… نوش جان🍳

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
b8d018_25۲۰۲۵۰۵۱۸-۱۵۰۷۳۰.jpg

دلمه برگ‌مو✨
پ.ن: اصلا به اینکه عکس زشتیه و دلمه‌ها کج و کوله‌ان توجه ننمایید عزیزان، بسیــار خوشمزه بود، و اینکه دفعه اولم بود +-+
نمی‌دونم چرا دقیقاً دوره امتحانات من یادم افتاده هنرنمایی کنم، ولی به شدت می‌چسبه لامصب : ) همین دلمه تو زمان و مکان و موقعیت‌های دیگه مفتش گرون بود ها!
خب دیگه، اضافه گویی کافیست _15-":

برای درست کردن دلمه برگ مو به این مواد نیازمندیم:
۱. یه عــالمه برگ‌مو (ترجیحاً از رو درخت همسایه چیده شه 252927_25228 )
۲. لپه به مقدار دلخواه و لازم
۳. برنج به اندازه هر نفر یک پیمانه (من کم ریختم پشیمون شدم)
۴. زرشک یا گوجه سبز برای تررررش شدنش ( اگه خواستین گوجه سبز استفاده کنین لهش کنید و به مواد اضافه کنید)
۵. سرکه
۶. ادویه‌های دلخواه
۷. گوشت چرخ کرده ( اگه مثه آبجی من چُ‍... عذرخواهی می‌کنم، افاده‌ای هستین و گوشت چرخ کرده نمیخورین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین)

ابتدا با عذاب وجدان برگ مو ها رو شسته و همراه با آب در قابلمه آن را می‌جوشانیم.
سپس لپه‌ها رو که از شب قبل خیسوندیم می‌جوشانیم (خیلی خیلی بجوشانید، مزه نقطه چین میگیره اگه کم بجوشه)
بعد قابلمه دیگری را برداشته و آب در آن می‌ریزیم ‌و اندکی نمک با چاشنی عذاب وجدان امتحانات در آن می‌ریزیم و برنج‌ها را محکم در آن خالی می‌کنیم که صدای شِلِپ بدهد.
پس از پختن برنج و لپه‌ها آن‌ها را درون ماهیتابه‌ای ریخته و مانند مواد ماکارونی به همراه زرشک هی هم می‌زنیم هی هم می‌زنیم.
بعد مرغ‌ها رو (یا گوشت چرخ کرده) که از قبل آب‌پز و له کردیم اضافه می‌کُنَویم و اتمام پخت مواد.
برگ موها و مواد رو در سینی بزرگی جای می‌دهیم و هی یه قاشق مواد تو برگ مو می‌ریزیم هی قل میدیم تا بسته شه و به همین منوال کل کار رو انجام می‌دهیم.
پس از بقچه‌ای کردن دلمه‌ها، آن ها درون قابلمه که ته آن را برگ مو چیدیم می‌چینیم و روی آن ترکیب آب و سرکه (یا ترکیب آب و رب و آبلیمو) می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. بعد از آن هم نوش جان می‌کنیم. odat_et3d_jc_ghey
تا درودی دیگر بدرودددد.

b8d018_25۲۰۲۵۰۵۱۸-۱۵۰۷۳۰.jpg

دلمه برگ‌مو✨
پ.ن: اصلا به اینکه عکس زشتیه و دلمه‌ها کج و کوله‌ان توجه ننمایید عزیزان، بسیــار خوشمزه بود، و اینکه دفعه اولم بود +-+
نمی‌دونم چرا دقیقاً دوره امتحانات من یادم افتاده هنرنمایی کنم، ولی به شدت می‌چسبه لامصب : ) همین دلمه تو زمان و مکان و موقعیت‌های دیگه مفتش گرون بود ها!
خب دیگه، اضافه گویی کافیست _15-":

برای درست کردن دلمه برگ مو به این مواد نیازمندیم:
۱. یه عــالمه برگ‌مو (ترجیحاً از رو درخت همسایه چیده شه 252927_25228 )
۲. لپه به مقدار دلخواه و لازم
۳. برنج به اندازه هر نفر یک پیمانه (من کم ریختم پشیمون شدم)
۴. زرشک یا گوجه سبز برای تررررش شدنش ( اگه خواستین گوجه سبز استفاده کنین لهش کنید و به مواد اضافه کنید)
۵. سرکه
۶. ادویه‌های دلخواه
۷. گوشت چرخ کرده ( اگه مثه آبجی من چُ‍... عذرخواهی می‌کنم، افاده‌ای هستین و گوشت چرخ کرده نمیخورین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین)

ابتدا با عذاب وجدان برگ مو ها رو شسته و همراه با آب در قابلمه آن را می‌جوشانیم.
سپس لپه‌ها رو که از شب قبل خیسوندیم می‌جوشانیم (خیلی خیلی بجوشانید، مزه نقطه چین میگیره اگه کم بجوشه)
بعد قابلمه دیگری را برداشته و آب در آن می‌ریزیم ‌و اندکی نمک با چاشنی عذاب وجدان امتحانات در آن می‌ریزیم و برنج‌ها را محکم در آن خالی می‌کنیم که صدای شِلِپ بدهد.
پس از پختن برنج و لپه‌ها آن‌ها را درون ماهیتابه‌ای ریخته و مانند مواد ماکارونی به همراه زرشک هی هم می‌زنیم هی هم می‌زنیم.
بعد مرغ‌ها رو (یا گوشت چرخ کرده) که از قبل آب‌پز و له کردیم اضافه می‌کُنَویم و اتمام پخت مواد.
برگ موها و مواد رو در سینی بزرگی جای می‌دهیم و هی یه قاشق مواد تو برگ مو می‌ریزیم هی قل میدیم تا بسته شه و به همین منوال کل کار رو انجام می‌دهیم.
پس از بقچه‌ای کردن دلمه‌ها، آن ها درون قابلمه که ته آن را برگ مو چیدیم می‌چینیم و روی آن ترکیب آب و سرکه (یا ترکیب آب و رب و آبلیمو) می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. بعد از آن هم نوش جان می‌کنیم. odat_et3d_jc_ghey
تا درودی دیگر بدرودددد.
مورد استقبال من قرار گرفت ،شدیدا
فقط یه چیزایی آموزش بدین که مواد اولیه تو خونه باشه ،آخه برگ مو من از کجا پیدا کنم
غیر از قورمه و قیمه و اسفناج،
زیادم حرفه ایش نکنین ،یکی مثل من روم بشه عکس دست پختمو بزارم😁😜

عقب
بالا پایین