سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #11 جودی آبوت : جهان پر از خوشبختی است، ولی اگر هر کسی بخواد راه خودش رو بره ممکنه از خوشبختی دور بشه... بابا لنگ دراز آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
جودی آبوت : جهان پر از خوشبختی است، ولی اگر هر کسی بخواد راه خودش رو بره ممکنه از خوشبختی دور بشه... بابا لنگ دراز
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #12 اگر خیلی آدم خوشبختی باشی یکی رو تو زندگیت میبینی که زندگیتو به دو بخش قبل و بعدش تقسیم میکنه. My Sassy Girl آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
اگر خیلی آدم خوشبختی باشی یکی رو تو زندگیت میبینی که زندگیتو به دو بخش قبل و بعدش تقسیم میکنه. My Sassy Girl
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #13 یه دیالوگ تو سریال قورباغه هست که میگه: «من دوستت داشتم اما گذاشتم بری! چون تو آدم زندگیِ من نبودی...» این حرف به نظرم خیلی عمیقه کاش بذاریم آدمایی که مال زندگی ما نیستن برن! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یه دیالوگ تو سریال قورباغه هست که میگه: «من دوستت داشتم اما گذاشتم بری! چون تو آدم زندگیِ من نبودی...» این حرف به نظرم خیلی عمیقه کاش بذاریم آدمایی که مال زندگی ما نیستن برن!
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #14 _ گفت انتقام گرفتن و دوست داری؟ + گفتم ادم به گل مرده اب نمیده :) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #15 + چند سالته؟ - وقتی سر حالم شونزده سال و وقتی خستم بيست پنج سال! + الان چند سالته؟ - هزار سال...! 📽 Coco Before Chanel آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
+ چند سالته؟ - وقتی سر حالم شونزده سال و وقتی خستم بيست پنج سال! + الان چند سالته؟ - هزار سال...! 📽 Coco Before Chanel
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,313 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,774 1/15/24 #16 شادی تنها زمانی واقعی است که با کسی به اشتراک گذاشته شود. Into The Wild آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
zhinazhina عضو تأیید شده است. نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,191 پسندها پسندها 7,788 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,766 2/3/25 #17 "فکر میکنم بعضی آدمها تو رو تبدیل به همونی میکنن که قراره بشی، و میتونی بابتشون قدردان باشی، حتی اگه قرار نبوده تا همیشه توی زندگیت بمونن. منم خوشحالم که توی زندگیم بودی." BoJack Horseman
"فکر میکنم بعضی آدمها تو رو تبدیل به همونی میکنن که قراره بشی، و میتونی بابتشون قدردان باشی، حتی اگه قرار نبوده تا همیشه توی زندگیت بمونن. منم خوشحالم که توی زندگیم بودی." BoJack Horseman