در حال تایپ کتاب حصار ماتریکس | نویسنده فاطمه السادات هاشمی نسب

نام کتاب: حصار ماتریکس
نویسنده : فاطمه السادات هاشمی نسب (سادات.82)
ژانر: اجتماعی
پیشگفتار:
سلام، نویسنده رمان های بلند و فانتزی، فاطمه السادات هستم. خیلی‌ها با عنوان سادات.82 من را می‌شناسند. شاید بگویید نویسنده فانتزی نویس را چه به نوشتن کتاب، آن هم با عنوان ماتریکس؛ اما مهم نیست که شما چه فکری می‌کنید، مهم آن شخصی است که حاضر شده این کتاب را بخواند؛ یعنی می‌خواهد به واقعیت بنگرد و همین برای من اهمیت زیادی دارد. حرف‌های زیادی قرار است زده شود که اگر آمادگی شنیدن آن‌ها را ندارید، به نفعتان است که همین الان از اینجا بروید. اینجا با کسی شوخی نداریم.

آخرین ویرایش:
°•○°● بسم الله الرحمن الرحیم ●°○•°

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.

قوانین بخش نگارش کتاب

شما می توانید پس از ارسال 15 پست درخواست جلد بدهید

تاپیک درخواست جلد

پس از مطالعه ی قوانین نقد، در این تاپیک ثبت درخواست کنید

تاپیک درخواست نقد

بعد از دریافت نقد اولیه، میتوانید درخواست تگ کنید.

تاپیک درخواست تگ

و حداقل پس از ارسال 40 پارت [هر پارت (غیر) از پیشگفتار، مقدمه، سخن نویسنده و خلاصه] می‌توانید اتمام کتاب خود را اعلام کنید.

تاپیک اعلام اتمام آثار بخش نگارش کتاب

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

درخواست انتقال به متروکه

قلمتان سبز و ماندگار

مدیریت تالار ادبیات انجمن کافه نویسندگان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یک کلام حرف حساب:
از شما خواننده‌ی عزیز می‌خواهم گارد خود را همین‌جا کنار گذاشته و سپس صفحه‌ی کتاب را ورق بزنید. اگر قرار است با گارد و سپرهای فراوان در دور ذهنتان، وارد شوید همین الان بروید. باور کنید این‌گونه نه اعصاب شما خورد می‌شود و نه اعصاب منِ بی‌دفاع که پشت این برگه‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن دارم.
من قرار است حرف‌های زیادی بزنم، از کوچک‌ترین موضوعات زندگی تا عادی ترین‌ها، از ساده‌ترین اتفاقات و تا بزرگ‌ترين تصمیمات ما که با ماتریکس گره خورده است، پس اگر قرار باشد همه گارد داشته باشند، این کتاب صرفا جهت حرام کردن چندین برگه و درخت بوده است.
خواهشی که از شما دوست عزیز کتاب‌خوان دارم، اکنون که وقت گذاشته و قرار است این کتاب را بخوانید گارد خود را کنار گذاشته و با منطق و ذهنی باز به سراغ صفحه‌ی بعدی بروید.
ممنونم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است.

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
مدیر بازنشسته
2,513
پسندها
پسندها
3,759
امتیازها
امتیازها
328
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین