-SETAREH- نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نویسنده رسمی ادبیات حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,740 پسندها پسندها 3,705 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,037 1/15/24 #11 دِلکَـــــش گفت: به عمو امیر گفته بیا بریم خونمون یه اژدها دارم از پرده میره بالا😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... 🤣🤣 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دِلکَـــــش گفت: به عمو امیر گفته بیا بریم خونمون یه اژدها دارم از پرده میره بالا😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... 🤣🤣
Z ZiziZizi عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,585 پسندها پسندها 10,951 امتیازها امتیازها 518 سکه 1,114 1/15/24 #12 دِلکَـــــش گفت: به عمو امیر گفته بیا بریم خونمون یه اژدها دارم از پرده میره بالا😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... به این قضیه دقت نکرده بودم😂 اینو نشون داده که غیرمستقیم بگه اگه ولم کنی میگم این بخورتت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دِلکَـــــش گفت: به عمو امیر گفته بیا بریم خونمون یه اژدها دارم از پرده میره بالا😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... به این قضیه دقت نکرده بودم😂 اینو نشون داده که غیرمستقیم بگه اگه ولم کنی میگم این بخورتت
د دِلکَـــــش کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,474 پسندها پسندها 3,772 امتیازها امتیازها 328 سکه 119 1/15/24 #13 Zizi گفت: به این قضیه دقت نکرده بودم😂 اینو نشون داده که غیرمستقیم بگه اگه ولم کنی میگم این بخورتت کلیک کنید تا گسترش یابد... عمو امیر بعد این اتفاقا میره اسمشو عوض میکنه میذاره محمد که دختره مطمئن باشه میگیرتش آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
Zizi گفت: به این قضیه دقت نکرده بودم😂 اینو نشون داده که غیرمستقیم بگه اگه ولم کنی میگم این بخورتت کلیک کنید تا گسترش یابد... عمو امیر بعد این اتفاقا میره اسمشو عوض میکنه میذاره محمد که دختره مطمئن باشه میگیرتش