در حال تایپ دلنوشته به پای زن بودنم نگذار | به قلم تارا مطلق

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Ta.Motlagh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام اثر: به پای زن بودنم نگذار
سرشناسه: تارا مطلق ۱۳۷۹
موضوع: دلنوشته
ژانر: اجتماعی
تعداد پارت: سی و یک
سال نشر: هزار و چهارصد و دو - ۱۴۰۲
منتشر شده در: انجمن کافه نویسندگان - تالار ادبیات - بخش تایپ دلنوشته
دیباچه: من زنم؛ به زن بودنم افتخار می‌کنم. برای گریه‌های بی‌بهانه‌ام، برای دل‌تنگی‌های هر لحظه‌ام، برای خنده‌های بلند و پر شوقم و برای همه آن‌چه هستم و نیستم، خود و هویت وجودی‌ام را دوست دارم. مرا همان‌گونه ببین که هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

°•○°●‌ به نام خالق واژگان ●°○•°

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!
‌‌

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.
‌‌

شما می‌توانید پس از 10 پست درخواست جلد بدهید.
‌​

‌‌
پس از گذشت حداقل ۱۵ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

‌‌
پس از 15 پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود...

‌‌
اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

‌‌‌

○● قلمتان سبز و ماندگار●○

| مدیریت تالار ادبیات |

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موهایم بلند باشد انگار که یلدای بی‌انتهای زمستان، یا کوتاه چنان شب‌های تموز، به قدر بی‌نهایت دوست‌شان دارم. ببافمشان به سان کمندی بلند یا بلندایشان را با گیره‌ای مهار کنم یا رهای‌شان کنم تا به دست نسیم به رقص درآیند؛ و یا تنها دستی میان تارهای کوتاهش بکشم و بی‌زینت رهایشان کنم، باز هم زن هستم. بلندی و کوتاهی موهایم را به پای زن بودنم نگذار، این انتخاب من است.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ta.Motlagh

کاربر جدید
کاربر انجمن
22
پسندها
پسندها
57
امتیازها
امتیازها
13
سکه
18
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین