بی شک هممون همیشه خواباهایی بی معنی و چرت و پرت که مثلا دایناسور آرپی چی دستشه و روی نهنگ سواره و حرف میزنه، دیدین...
ی چندتا موردی بگین ببینیم چی ب چیه
نمیدونم قبل خواب چی خوردم که انقد اثراتش سنگین بوده....خواب دیدم مدل مدرسمون آزادی آمریکایی دادن بعد ما عین ندید پدیدا از خوشحالی لباسای گونی مانند مدرسه رو در آوردیم میسوزونیم....جالبیش اینه هممون زیرش مانتو مدرسه یه پیژامه های گله گشاد و گل گلی که تهش کش داره پامونه با لباسای صورتی که آستینش تا رو ناخونامونه..بعدم دیگه هیچی(زشته) S2109. Gif S2109. Gif
خواب دیدم که یه اژدها اومده خونه مادربزرگم دارم جیغ میزنموگریه میکنم که یکی نجاتم بده چون خیلی بزرگ بود بعد یکی از دوستام که ماشالاخیلی تپل هست بستنی به دست میشینه رواژدهاهه اونم میمیره??♀️??♀️
خواب دیدم تو جنگلم با درختای بلند اون جنگلی که تو فیلم سرزمین باد ها بود پایین یه صخره نشسته بودم که یهو اون پسره شخصیت اصلی سرزمین باد بود اسمشو یادم نیست با جومونگ بالای صخره داشتن مبارزه میکردن بعد یهو شیپور خطر زدن یه پیرزنه که مث رمالا و جادوگرا لباس پوشیده بود و چند تا حیوون خشک شده بهش اویزون بود با یه پرش رفت بالا صخره و با یه ضربه دستش قلب جومونگو از سینش بیرون کشید و به خودش اویزون کرد داشت میومد سمتم که اون پسرع رفت باهاش بجنگه دست کرد قلب اونم دراورد افتاد و اویزون کرد.افتاددنبال من هی میدویدم اونم می اومد پیرزن 80 ، 90 ساله مث پلنگ داشت دنبالم می دوید که یهو رسیدم به خونه مامانبزرگم شروع کردم در زدم و داد و هوار که یکی این درو وا کنه ولی هیچکی نبود اون پیرزنم یه چند متر مونده بود بهم برسه که از خواب پریدم مزخرف ترین خوابی بود که تو عمرم دیدم
فک کنم ماله چن شب پیش بود این خوابم :/
ک خاب دیدم من یه پری دریایی ام ک ارزوی دوستامو داشتم براورده میکردم..
حتی چوب جادو دستم بود S2037. Gif Hmmm. Gif