در حال تایپ دلنوشته‌ باز هم من | به قلم آیناز

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Cheat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام دلنوشته: باز هم من
دلنویس: آیناز
ژانر: عاشقانه/تراژدی
هوا سرد است و من تنها و گیج میان خیابان‌های این شهر غریب سرگردانم؛ اما قهوه‌ی شیرین و گرم نگاهت در شیشه ویترین غبارگرفته‌ی مغازه‌ها دیدگانم را پر می‌کند و به وسیله‌ی لبخند لرزانم آن را می‌نوشم.
به گوشه‌ترین گوشه‌ی خانه پناه می‌برم و وانگاه که شانه‌های دیگران از غمم هراس برشان داشته است و گریخته‌اند؛ زانوهای تو تا ابد سر خسته و شوریده‌‌ام را می‌پذیرند.
آن هنگام که گویا همگان قرارداد تحریم عشق بر لب‌هایشان زده‌اند و تنها آن‌ها را می‌جنبانند تا با کلمات سردشان بر بار خستگی‌ام بیفزایند، بلورهای اشک‌نام تو با فداکاری و مهر عجیبی بر گونه‌های یخ‌زده‌ام بوسه می‌زنند و گرم‌شان می‌کنند‌.
می‌دانی؟ حقیقتاً زمانی که به تاریکی مطلق اطراف می‌نگرم و در آینه‌ می‌بینم شعله‌ی شمع امیدواری آن تیله‌ها هنوز خاموش نشده‌اند؛ ذره‌ذره‌ی قلبم به معجزه بودنت ایمان می‌آورد و دلم می‌خواهد تا ابد تو را در آغوش بگیرم و مراقبت باشم، انگار در این باغ مسخ‌شده به صحرا آخرین گلی هستی که زنده مانده است...
پ.ن: شاید خیلی تعجب کنید و انتظارش رو نداشته باشید اما این دلنوشته‌ رو تقدیم می‌کنم به شخص شخیص و زیبای نویسنده😂💙

آخرین ویرایش توسط مدیر:
•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°
​

do.php
​

‌
نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!
‌‌

‌
پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.
‌‌

قوانین تایپ دلنوشته

‌
شما می‌توانید پس از 10 پست درخواست جلد بدهید.
‌

درخواست جلد برای آثار

‌‌
پس از گذشت حداقل 15 پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.
‌

درخواست نقد دلنوشته

‌‌
پس از 15 پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.
‌

درخواست تگ برای دلنوشته

‌
همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..
‌

‌اعلام اتمام آثار ادبی

‌‌
اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..
‌

درخواست انتقال به متروکه

‌‌‌
‌
○● قلمتان سبز و ماندگار●○
​

«مدیریت تالار ادبیات»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2,542
پسندها
پسندها
9,776
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,367
آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین