1/18/24 #31 A AlienAlien عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 4/25/20 نوشتهها 1,345 پسندها 3,051 امتیازها 328 سکه -17 مبارکه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
1/18/24 #32 E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 4/11/20 نوشتهها 1,202 پسندها 3,056 امتیازها 328 سکه 25 نرجس من، زندگیم @نرجس شهبازی قشنگم تو اولین دوست مجازی من بودی ک از ی رفیق واقعی برام بهتر بود اصلا تو، برای من بهترینی تو جزو کسایی هستی ک من:| من باهاش می سازم و از ته دل دوسش دارم میدونستی ازت یه دونه هست؟ میدونستی رنگ زرد رو بخاطرت عشقه؟ عاشقتم زردک خانوم=) برای این تاپیک هم خیلی سوپرایز شدم:| باورتون میشه تا حالا تو هیچ انجمنی برام تولد نگرفتن، چون تولدم توی دنیای واقعی درگیر بودم و... امروز نیستم:| ممنون حسین جانم @Hosein ک عروسک و تفنگ برام نخریدی:| ولی این فشفشه هارو بهم دادی نگارم @N.DARDAN ک ایشالا مخ لش رو کادو بدی:| دلنواز @Dawshmi عزیزم ک تو تاپیک مختص خودش کارش دارم:| و همه کسایی ک بهم تبریک گفتن... ملیکای یک من، مدیر تالار ویرایش @ex_vk ک تو قلب ما جاته عزیزم و همتون=) امیدوارم آرزوهاتون برام، تجربه باشن براتون ببخشید ک ریپلای نمیزنم، وگرنه دلم میخواد تک تک ازتون تشکر کنم ممنون بابت وجودتون آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نرجس من، زندگیم @نرجس شهبازی قشنگم تو اولین دوست مجازی من بودی ک از ی رفیق واقعی برام بهتر بود اصلا تو، برای من بهترینی تو جزو کسایی هستی ک من:| من باهاش می سازم و از ته دل دوسش دارم میدونستی ازت یه دونه هست؟ میدونستی رنگ زرد رو بخاطرت عشقه؟ عاشقتم زردک خانوم=) برای این تاپیک هم خیلی سوپرایز شدم:| باورتون میشه تا حالا تو هیچ انجمنی برام تولد نگرفتن، چون تولدم توی دنیای واقعی درگیر بودم و... امروز نیستم:| ممنون حسین جانم @Hosein ک عروسک و تفنگ برام نخریدی:| ولی این فشفشه هارو بهم دادی نگارم @N.DARDAN ک ایشالا مخ لش رو کادو بدی:| دلنواز @Dawshmi عزیزم ک تو تاپیک مختص خودش کارش دارم:| و همه کسایی ک بهم تبریک گفتن... ملیکای یک من، مدیر تالار ویرایش @ex_vk ک تو قلب ما جاته عزیزم و همتون=) امیدوارم آرزوهاتون برام، تجربه باشن براتون ببخشید ک ریپلای نمیزنم، وگرنه دلم میخواد تک تک ازتون تشکر کنم ممنون بابت وجودتون
1/18/24 #33 E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 4/11/20 نوشتهها 1,202 پسندها 3,056 امتیازها 328 سکه 25 دلنوازم، دلنواز جانم برادری رو در حق خیلیا تموم کردم ک ی پا داداش شم واسه خودم شاید باورت نشه ک چقدر برام عزیزی عشق توی طُ خلاصه میشه فدات شم♡ ایشالا همیشه زنده و پایدار باشی قربونت برم چی بگم دیگه... چیزی ب ذهن درگیرم نمیرسه:| عاشقتم، خب؟ ممنون بابت تاپیک تولدت رفاقتت با من خودش هدیه بزرگیه عزیزم قربانت... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دلنوازم، دلنواز جانم برادری رو در حق خیلیا تموم کردم ک ی پا داداش شم واسه خودم شاید باورت نشه ک چقدر برام عزیزی عشق توی طُ خلاصه میشه فدات شم♡ ایشالا همیشه زنده و پایدار باشی قربونت برم چی بگم دیگه... چیزی ب ذهن درگیرم نمیرسه:| عاشقتم، خب؟ ممنون بابت تاپیک تولدت رفاقتت با من خودش هدیه بزرگیه عزیزم قربانت...
1/18/24 #34 I iPardis کاربر خودمانی کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 5/18/20 نوشتهها 444 پسندها 631 امتیازها 113 سکه -2 تولدت مبارک عزیزدلم =]~ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24