تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #1 من پادشاه جهان هستم! فیلم تایتانیک
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #2 بالاخره فردا روز دیگری است! فیلم بر باد رفته
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #3 شما نمی توانید از پس حقیقت برآیید! فیلم چند مرد خوب
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #4 عشق یعنی هرگز لازم نیست بگویید متاسفید فیلم داستان عشق
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #5 تنها در صورت یافتن آرامش در درون خود ارتباط واقعی با دیگران برقرار خواهید کرد. فیلم قبل از طلوع آفتاب
تنها در صورت یافتن آرامش در درون خود ارتباط واقعی با دیگران برقرار خواهید کرد. فیلم قبل از طلوع آفتاب
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #6 همه چیز ممکن است حتی غیرممکن ها فیلم بازگشت ماری پاپینز
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #7 انسان های بزرگ، بزرگ به دنیا نمی آیند بزرگ می شوند فیلم پدرخوانده – ماریو پوزو
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #8 تا وقتی که همه چیز نباشی برای من چیزی نیستی فیلم حقه بازی آمریکایی
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 43 2/2/24 #9 فرق میکنه که دلتو برای خودت نگهداری تا آسیب نبینه یا اینکه دلتو به یکی بدی و آسیب ببینه! توی حالت اول حتما بهش آسیب میزنی با تنهایی ولی توی حالت دوم شاید آسیب نبینه! فرار از خانه ۲
فرق میکنه که دلتو برای خودت نگهداری تا آسیب نبینه یا اینکه دلتو به یکی بدی و آسیب ببینه! توی حالت اول حتما بهش آسیب میزنی با تنهایی ولی توی حالت دوم شاید آسیب نبینه! فرار از خانه ۲
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #10 دوستان خود را نزدیک دشمنان خود را نزدیک تر نگه دار فیلم پدر خوانده
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/2/24 #11 عشق یک خیابان دو طرفه است که دائما در دست ساخت است. فیلم کارول برایانت
ا افسونگر نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 582 پسندها پسندها 1,079 امتیازها امتیازها 153 2/2/24 #12 رویاهام رو ازم دزدیدن و حالا... حالا میخوام رویاهای یکی دیگه رو بدزدم؟ من دوستت دارم ویکتور، اما تو مال من نیستی امیلی_ انیمیشن عروس مرده
رویاهام رو ازم دزدیدن و حالا... حالا میخوام رویاهای یکی دیگه رو بدزدم؟ من دوستت دارم ویکتور، اما تو مال من نیستی امیلی_ انیمیشن عروس مرده
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #13 مراد بیگ (خسرو شکیبایی) به خاله لیلا (ژاله علو) : من ادعايي ندارم، خاله لیلا : همينم کم ادعايي نيست (روزي روزگاري)
مراد بیگ (خسرو شکیبایی) به خاله لیلا (ژاله علو) : من ادعايي ندارم، خاله لیلا : همينم کم ادعايي نيست (روزي روزگاري)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #14 به چيزي دل ببند که دل داشته باشه (محمدرضا فروتن- مرسدس)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #15 حرفاي خوب هميشه مال آدماي خوب نيست (هانيه توسلي- شب هاي روشن)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #16 خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن، ازش دور شد. (زیر نور ماه ـ سید رضا میر کریمی)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #17 ترک عادات بد انگيزههای خوب میخواد (جمشيد هاشم پور- آوازقو)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #18 تو ياد گرفتي که اون چيزي که هستي نباشي (خزر معصومي- به رنگ ارغوان)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #19 بيا قسم بخوريم که ديگه قسم نخوريم (محمدرضا فروتن - متولد ماه مهر)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,777 امتیازها امتیازها 438 2/9/24 #20 يعني عشق اينقدر سخته؟ آره سخته ولي سختيشم خوبه، عشق آدمو سبک ميکنه، اما سبک نمیکنه. ( گفتوگوی مهدی احمدی با هانيه توسلی- شب های روشن)
يعني عشق اينقدر سخته؟ آره سخته ولي سختيشم خوبه، عشق آدمو سبک ميکنه، اما سبک نمیکنه. ( گفتوگوی مهدی احمدی با هانيه توسلی- شب های روشن)