تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/9/24 #21 لعنت به جادهها اگه معنيشون جدائيه ( زنده ياد جميله شيخي- مسافران)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/9/24 #22 یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه. (درباره الی – شهاب حسینی)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/9/24 #23 به چيزي دل ببند که دل داشته باشه (محمدرضا فروتن- مرسدس)
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #24 آدما بدون غذا بیست روز دووم میارن، بدون آب دو روز، بدون اکسیژن چند دقیقه، اما بدون امید لحظهای دووم نمیارن. کسی که امید به زندگی رو به آدم میده بیشترین لطف رو در حقش کرده. بارکد – بهرام رادان
آدما بدون غذا بیست روز دووم میارن، بدون آب دو روز، بدون اکسیژن چند دقیقه، اما بدون امید لحظهای دووم نمیارن. کسی که امید به زندگی رو به آدم میده بیشترین لطف رو در حقش کرده. بارکد – بهرام رادان
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #25 تو این خونه هیچی تمومی نداره از ظرفای کثیف بگیر تا حرفای نیشدار آدما به همدیگه اینجا همه چی ادامه داره… ابد و یک روز – سعید روستایی
تو این خونه هیچی تمومی نداره از ظرفای کثیف بگیر تا حرفای نیشدار آدما به همدیگه اینجا همه چی ادامه داره… ابد و یک روز – سعید روستایی
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #26 زنده یاد شکیبایی به ژاله علو: من ادعایی ندارم ژاله علو: همینم کم ادعایی نیست روزی روزگاری
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #27 از وقتی که تصمیم گرفتم نبینم، خیلی چیزها رو دیدم… بید مجنون – مجید مجیدی
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #28 تا حالا فک می کردم جواب یه زنه تنها رو کی میده حالا فک می کنم جواب بچه شو کی میده اتوبوس شب – کیومرث پوراحمد
تا حالا فک می کردم جواب یه زنه تنها رو کی میده حالا فک می کنم جواب بچه شو کی میده اتوبوس شب – کیومرث پوراحمد
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #29 اگه راستشو میگفتی خیلی بهتر بود. میدونی! واسه یه دروغ کوچولو همه اش باید دروغ بگی .. دهلیز- رضا عطاران
اگه راستشو میگفتی خیلی بهتر بود. میدونی! واسه یه دروغ کوچولو همه اش باید دروغ بگی .. دهلیز- رضا عطاران
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,449 پسندها پسندها 6,835 امتیازها امتیازها 438 سکه 846 2/16/24 #30 تو را برای دوست داشتن دوست می دارم تو رابه جای همه ی زنانی که دوست نمی دارم دوست می دارم مدار صفر درجه
تو را برای دوست داشتن دوست می دارم تو رابه جای همه ی زنانی که دوست نمی دارم دوست می دارم مدار صفر درجه