چلسی آسیا!

آلفای خاکستریآلفای خاکستری عضو تأیید شده است.

مدیر تالار اخبار + تالار موسیقی + گوینده آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
پرسنل کافه‌نـادری
2,068
پسندها
پسندها
3,302
امتیازها
امتیازها
328
سکه
690
"ورزش سه"، ادوارد مندی که در حال حاضر محافظت از دروازه الاهلی ‏عربستان را بر عهده دارد از چلسی به این تیم پیوسته است. او امروز در یک مصاحبه به ‏ستایش از هواداران آبی‌های ریاض پرداخت و گفت الهلالی‌ها او را به یاد چلسی و ‏هوادارانش می‌اندازند.
الاهلی مثل الاتحاد از تیم‌های فوتبال شهر جده است و از نظر فوتبالی بین جده و ریاض، ‏شهر دو تیم الهلال و النصر، رقابتی تاریخی و شدید وجود دارد. ستایش مندی از الهلال به ‏همین خاطر چندان به مذاق هواداران الاهلی خوش نیامده است. ‏

ادوارد مندی در ابتدای صحبتش به انتقال به الاهلی پرداخت و گفت: "زمانی که تصمیم ‏گرفتم به عربستان بیایم خیلی‌ها به من زنگ زدند و گفتند آنجا خیلی دوام نخواهی آورد ‏ولی همان آدم‌ها یکی دو ماه بعد زنگ می‌زدند و می‌خواستند به اینجا بیایند و با من ‏همبازی شوند".‏
بازیکن سابق چلسی و فعلی الاهلی در صحبت‌هایی که درباره الهلال داشت گفت: ‏"هواداران الهلال من را دائما به یاد چلسی می‌اندازند. اولین بار که وارد ورزشگاه آنها شدم ‏و سکوهای تماما آبی را دیدم یک لحظه احساس کردم دارم جلوی چلسی بازی می‌کنم و ‏کمی طول کشید تا باورم شود که آنها الهلال هستند.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین