Kiana Mahmoodinia کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 107 پسندها پسندها 447 امتیازها امتیازها 63 سکه 3 3/28/24 #11 ⊱ دیر گاهی است که افتاده ام از خویش به دور شاید این عید به دیدار خودم هم بروم... قیصر امین پور
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست گرافیست پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,131 پسندها پسندها 8,337 امتیازها امتیازها 453 سکه 849 4/8/24 #12 کسی چه میدونه؟ شاید امروز… هر روز، یه فرصت دیگهست. خوششانسبودن بهتره! من کارمو کاملا درست انجاممیدم تا وقتی شانس پیدا شد، آمادهباشم :) ارنست همینگوی _ پیر مرد و دریا
کسی چه میدونه؟ شاید امروز… هر روز، یه فرصت دیگهست. خوششانسبودن بهتره! من کارمو کاملا درست انجاممیدم تا وقتی شانس پیدا شد، آمادهباشم :) ارنست همینگوی _ پیر مرد و دریا
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,127 پسندها پسندها 3,540 امتیازها امتیازها 328 سکه 796 7/1/25 #13 مرگ سریع تر از باد حرکت میکند و هرگز آن چه را که برده است برنمیگرداند. هانس کریستیان آندرسن