Kiana Mahmoodinia کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 107 پسندها پسندها 448 امتیازها امتیازها 63 سکه 4 3/28/24 #11 ⊱ دیر گاهی است که افتاده ام از خویش به دور شاید این عید به دیدار خودم هم بروم... قیصر امین پور
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی +مدیر تالار کافه ژورنال پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار ژورنالیست تیمتعیینسطح داور آکادمی بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,344 پسندها پسندها 10,791 امتیازها امتیازها 453 سکه 3,029 4/8/24 #12 کسی چه میدونه؟ شاید امروز… هر روز، یه فرصت دیگهست. خوششانسبودن بهتره! من کارمو کاملا درست انجاممیدم تا وقتی شانس پیدا شد، آمادهباشم :) ارنست همینگوی _ پیر مرد و دریا
کسی چه میدونه؟ شاید امروز… هر روز، یه فرصت دیگهست. خوششانسبودن بهتره! من کارمو کاملا درست انجاممیدم تا وقتی شانس پیدا شد، آمادهباشم :) ارنست همینگوی _ پیر مرد و دریا
سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,723 پسندها پسندها 5,680 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,860 7/1/25 #13 مرگ سریع تر از باد حرکت میکند و هرگز آن چه را که برده است برنمیگرداند. هانس کریستیان آندرسن