فیلم قفلی [فیلم قفلی | Zizi's favorite films]

چَڪاوڪِ سِـپید؛

کاربر حرفه ای
کاربر انجمن
6,484
پسندها
پسندها
21,155
امتیازها
امتیازها
868
سکه
669

| به نام خالق فیلم زندگی بشریت |

مشاهده فایل‌پیوست 295743

‌‌‌
این تاپیک متعلق به @ZiziZizi عضو تأیید شده است. می‌باشد و ارسال هرگونه اسپم یا هرزنامه در آن ممنوع است!

کاربرِ عزیز، شما در این تاپیک می‌توانید فیلم‌ها یا انیمیشن‌های موردعلاقه‌تان را به اعضای خانواده‌ی بزرگ کافه نویسندگان معرفی کنید..
‌‌

‌‌
با تشکر

..مدیریت تالار فیلم و سریال..
‌‌‌

abc426_2545651-large-55534919-8b2f-4f86-9151-6b7548928f36-4ac18b.jpg

درباره فیلم:
فیلم بی رویا به کارگردانی آرین وزیر دفتری در سال 1400 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر درام و رازآلود می‌باشد. در این فیلم طناز طباطبایی، صابر ابر، شادی کرم رودی، فرانک کلانتر و رضا داوودنژاد به هنرمندی پرداخته‌اند.
خلاصه فیلم:
این فیلم زوج جوان ایرانی رو نشون میده که قصد مهاجرت به خارج از ایران رو دارند؛ دو هفته قبل از مهاجرت شخصیتِ اصلی و زنِ فیلم به اسمِ «رویا» با یک دختر بی‌نام و نشون رو به رو میشه که از همون موقع مشکلاتش شروع میشه. همه چیز خوب پیش می‌ره تا اینکه رویا می‌فهمه توی زندگی خودش اضافیه و اون دختر اومده جاش رو گرفته... .
نظر شخصی:
اگه به فیلمای رمزآلود و معمایی علاقه دارید پیشنهاد می‌کنم این فیلم رو ببینید؛ کاملاً غیرقابل پیش‌بینی و متفاوت✨

آخرین ویرایش:
143826_25Furiosa-A-Mad-Max-Saga-2024.jpg

درباره فیلم:
حماسهٔ مکس دیوانه یک فیلم اکشن پسا-آخرالزمانی محصول ۲۰۲۴ به کارگردانی و نویسندگی مشترک جرج میلر است. این پنجمین قسمت از فرنچایز مکس دیوانه به‌شمار می‌رود، که هم یک اسپین‌آف و هم یک پیش‌درآمد برای مکس دیوانه: جاده خشم محسوب می‌شود.
خلاصه فیلم:
داستان فیلم در یک بازه زمانی ۱۵ ساله رخ می‌دهد و داستان پس‌زمینه فیوریوسا را نشان می‌دهد که چگونه از خانه‌اش آواره شده و زندگی‌اش را «تلاش برای بازگشت» گذرانده است.
نظر شخصی:
جزو بهترین فیلمهای آخرالزمانی بود که دیدم؛
شخصیت قویِ فیوریوسا رو دوست داشتم!
#پیشنهادی ✨

آخرین ویرایش:
16ea12_252e0e2dd6-512b-4e95-8434-35bae3ec00b8.jpg

درباره فیلم:
فیلم ژرف دره The Gorge محصول کشور آمریکا و در ژانر اکشن ، ماجراجویی می‌باشد و به کارگردانی Scott Derrickson در سال 2025 ساخته شده است. در فیلم دره بازیگرانی چون Anya Taylor-Joy، Miles Teller، Sigourney Weaver، و... به ایفای نقش پرداخته اند.
خلاصه فیلم:
داستان دو تک‌تیرانداز نخبه را روایت می‌کند که مأموریت دارند از دو طرف یک دره عمیق و غیرقابل نفوذ محافظت کنند، بدون اینکه بدانند در زیر آن‌ها چه چیزی نهفته است. با ظهور یک نیروی شیطانی، آن‌ها باید با همکاری یکدیگر تلاش کنند تا از خطرات موجود در دره جان سالم به در ببرند.
نظر شخصی:
راستش من اول بخاطر بازیگر مورد علاقم شروعش کردم، بعدش جذبِ داستانِ فیلم شدم : )
اگه یه عاشقانه پر ماجراجویی می‌خواین، اینو پیشنهاد می‌کنم✨

95f826_25valiant-one-button-1732280905504.jpg

درباره فیلم:
یک دلاور (انگلیسی: Valiant One) یک فیلم اکشن و دلهره‌آور آمریکایی به کارگردانی استیو بارنت و نویسندگی مشترک با اریک تیپتون است.
خلاصه فیلم:
با تنش‌ها بین کره شمالی و کره جنوبی، یک هلیکوپتر آمریکایی در سمت کره شمالی سقوط می‌کند، اکنون بازماندگان باید با هم همکاری کنند تا از یک متخصص غیرنظامی فناوری محافظت کنند و راه خود را پیدا کنند.
نظر شخصی:
من معمولاً از این فیلمای جنگی نگاه نمی‌کنم، اگر هم نگاه کردم حتما اتفاقی بوده =) دقیقاً مثل همین فیلم! نه عاشقانه‌ای در کار بود نه چیزی، ولی انقدر محتواش جذاب بود که آدم ناخودآگاه می‌شینه تا ادامش رو ببینه. اگه شما هم مثل من چندان از فیلم اکشن خوشتون نمیاد، پیشنهاد می‌کنم این یکی رو حتماً ببینید✨

abe826_25WipeOut۲۹-۲۶-۲۰۲۵-۱۱۲۹۵۹-۴۰۴۰۰۰.jpg

درباره فیلم:
دادستان یک فیلم اکشن و دلهره‌آور در سبک درام حقوقی محصول سال ۲۰۲۴ سینمای هنگ کنگ به کارگردانی، تهیه‌کنندگی و بازی دانی ین است که در کنار گروهی از بازیگران شامل جیلیان چونگ، مایکل هویی، فرانسیس نگ و ام سی چونگ تین نیز در این فیلم بازی می‌کند. داستان فیلم بر اساس یک پرونده واقعی قاچاق مواد مخدر در سال ۲۰۱۶، ساخته شده است.
خلاصه فیلم:

فوک چی-هو، کارآگاه سابق پلیس که اکنون به عنوان دادستان عمومی فعالیت می‌کند، در اولین پرونده‌اش با مرد جوانی روبه‌رو می‌شود که به اشتباه به قاچاق مواد مخدر متهم شده و تحت تأثیر وکیل مدافع فاسد خود، به جرمش اعتراف کرده است.
نظر شخصی:
از نظر من فیلم اعصاب خوردکُن و جذابی بود😂 هر لحظه با یه اتفاق غیرقابل پیش‌بینی مواجه میشی... .
اگر از اون دسته آدمایی هستین که فیلمای حقوقی و خصوصاً بر اساس واقعیت رو می‌پسندین، این فیلم رو بهتون پیشنهاد میکنم✨

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین