سلام، امیدوارم حالت خوب باشه -2-37-
سلام زهرا جونم. امیدوارم حال تو هم خوب باشه
۱. یه بیوگرافی از خودت میدی؟ ملیکا هوشیار. 17 ساله اهل اردبیل. فرزند اول و تنها دختر خانواده. تکواندوکار
۲. قضیه روابط خانوادگیتون چیه تو انجمن راه انداختین؟ :aiwan_light_punish: کدوم یکیشو میگی فرزندم؟ اگه منظورت من و @Narges_7 @skot هستش که اولش با یه شوخی بین ژاله خانم که من باشم و نرگس خانم شروع شد. بعد من به دلایلی به نرگس گفتم عباسعلی. بعد شد خواستگارم یعنی خواستگار ژاله خانم و بعد متوجه شدم @hana.88 مادر عباسعلیه. بعد سکوت جان اومدن گفتن عباسعلی زنمه بعد دیدیم نرگس داره به دو طرف خیانت میکنه اون موقع قرار شد سکوت بشه خواستگار من. در آخر هم متوجه شدیم سکوت شوهر مادرجان یعنی هانائه
۳. چیشد که بعد از اخراجت احساس ندامت کردی؟ بگو بقیه درس عبرت بگیرن13t_🙁 همون طور که پیش بینی کردی من خیلی اخلاق پسرونه زیاد دارم و این باعث میشه بعضی وقتا واقعا دست خودم نیس از یه سری الفاظ پسرونه عامیانه استفاده کنم و متوجه گندم نباشم. و این اخراج برا من یه تلنگر شد
۴. یه جا دیدم نوشته بودی دان۳ داری، موهاتم که تو عکس پروفت پسرونس، تو واقعیت همینقدر خشن و مردونه رفتار میکنی یا گُل دختری؟1t_🙁 طبق گفته ی همه آره خیلی اخلاق پسرونه دارم که اونم به خاطر کودکیمه. من از بچگی هممبازی هام ناچاراً پسر عموهام و پسرخاله هام و پسر عمم بوده. حتی تو کوچمون هم چون کلی همسایه ها پسر داشتن بیشتر با اونا بازی میکردم. فقط یدونه دختر عمو داشتم که اون خودش از صد تا پسر بدتر بود
۵. از اینکه کنکوری تجربی هستی و اینجا ول میچرخی احساس پشیمانی نداری دخترم؟ برای این چیزا هم باید متنبه بشی-119- حقیقتا دیگه خسته شدم. تازشم من همزمان که اینجام با لب تاپ تو کلاس های آنلاین هم شرکت میکنم و زیاد لطمه ای وارد نمیکنه
۶. چقد به اهدافی که توی ذهنت برای زندگیت داری نزدیکی؟ از نظر اخلاقی خیلی ولی از نظر اقتصادی اصن هیچی
۷. چند تا از بهترین آدمایی که تو انجمن باهاشون آشنا شدی رو تگ کن و یه جمله بهشون بگوhappy:))-