آخرین ویرایش توسط مدیر:
عزیزم رمانتون توسط ناظر تایید شده؟ احساس میکنم ایدهی کلی ایراد داشته باشه، لطفا برام شرح بدید ایده رمانتون رو.ارتقای قلم و علائم نگارشی
سلام،ممنونم عزیزمسلام عزیزم، من مشاور جدیدتون هستم، پارتتون رو مطالعه میکنم و ایراداتون رو با هم برطرف میکنیم، امیدوارم بابت تاخیر در پاسخگویی آزردگی پیش نیومده باشه.![]()
ممنونم.عزیزم رمانتون توسط ناظر تایید شده؟ احساس میکنم ایدهی کلی ایراد داشته باشه، لطفا برام شرح بدید ایده رمانتون رو.
عزیزم، نمیخوام ناامیدت کنم اما به جز علائم نگارشی کلا خیلی ایراد هست چه توی ایده کلی چه توی اجرا کردن اون ایده، یعنی چه توی قلمت و چه توی موضوع رمان، فضای رمانتو جوری نوشتی که آدم یاد پنج سال پیش میفته با رمانای کلیشه و غیرواقعی عاشقی کلکلی. من دونه دونه ایراداتو بهت میگم و ازت میخوام باهام همکاری کنی، بله تمام ارکانی که برای یه رمان خوب نیاز هست رو میتونم بهت یاد بدم اما فعلا همین موارد اصلی رو حل کنیم تا رمانت به واقعیت نزدیکتر بشه و خلاصه و مقدمت، به اضافه شخصیتپردازی و توصیفات رو اصلاح کنیم. لطفا یه پارت دیگه هم برام ارسال کن تا ببینم بازم مشکلی داری یا نه، لطفا ایده رو هم برام توضیح بده، اینکه قراره چه اتفاقایی بیفته و این اتفاقا رو تعیین کردی یا میخوای کمکم با روند رمان بهش اضافه کنی، متوجه منظورم شدی یا بیشتر توضیح بدم گل؟و یه چیز دیگه من حس میکنم خلاصه رمانم اونطور که باید مخاطب رو جذب نمیکنه توی این مورد میتونید کمکم کنید؟