روزنامـه روزنامه زمستان 1403| شماره 3

آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.

مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ژورنالیست
گرافیست
مقام‌دار برتر سال
1,117
پسندها
پسندها
8,163
امتیازها
امتیازها
453
سکه
670
درود💚
گویا روز رو ازم گرفتند پس با یک روزنامه‌ی شبانه‌ی دیگه در کنارتون هستیم.
امیدوارم توی تاریکی شب، نور آرامش در قلب و افکارتون جا خوش کنه و یه خواب راحت، خستگی‌های امروز رو حسابی از یادتون ببره.
این روزنامه رو تقدیم می‌کنم به
@Sarah286
خودم.
چون این هفته زیاد از لحاظ روحی اوکی نبودم.
با آرزوی بهترین ها-8-{}\"😂

خب بریم که شروع کنیم.
اوه راستی خوش‌آمد میگیم به عضو جدید گروه یاسمن جان -53-؟"_}

معرفی رمان هویت خونین

عنوان: هویت خونین
ژانر: جنایی، معمایی، عاشقانه
نویسنده: کیاناز تربتی‌نژاد

خلاصه: در میان هیاهو و شلوغی شهر، پیدا می‌شود هویتی که سال‌هاست نه خبری از آن بوده و نه کنکاشی برای کشف آن. دختری با هویتی از خود ساخته و مشغول به کار در هتلی که شروع تمام ماجراهاست. در همین گیر و دار ورود فردی عجیب که قاصد از سوی هویت دختر است. با مِهر و دروغ حسی شکل می‌گیرد بینشان که تماما مسیری برای رسیدن به هدف فردی دیگر است.

بخشی از داستان:
سری تکان دادم و به سمت زیرزمین رفتم. کمد دیواری اتاق را باز کردم. پیراهن طوسی رنگ گشادی پوشیدم، دامن کوتاه مشکی و جوراب های بلند سفید رنگم را پوشیدم. آل استارهایم را دوباره به پا کردم و موهایم را دورم ریختم. به پنجره نگاه می‌کردم. ترسی تمام وجودم را در بر گرفته بود که اجازه نمی‌داد بیشتر از این در اتاق تنها بمانم. با ترس پله‌ها را طی کردم و به غذاخوری رفتم و به برایان نگاه کردم. زیر ل*ب گفتم:
- آقای فاستِر.
با لبخند به سر تا پایم نگاه کرد و گفت:
- بله؟
با دست راست آرنج دست چپم را نگه داشتم و جوابش را دادم.
- درست نیست که آقای بارنس من رو با شما ببینن.
اخمی کرد و سری تکان داد.
از غذاخوری که خارج شدیم ابتدا من از در اصلی هتل خارج شدم و پس از چند دقیقه برایان از هتل خارج شد و در را بست.

در مورد نویسنده:
کیاناز تربتی نژاد از نویسنده ایرانی و خوش‌قلم انجمن است که در توصیف و نوشتن آثار جنایی و معمایی مهارت بالایی دارد.

اثر هویت خونین برای چه کسانی مناسب است:
- اگر به دنبال داستانی معمایی و جنایی با ترکیبی از حوادث عاشقانه هستید این اثر به خوبی می‌تواند انتظارتان را برآورده کند.

ژورنالیست: @امیر احمد

آمین؛ برای یک کودک

توجه شما را به زیباترین معجزه‌ی خدا جلب می‌کنم. بله، درست حدس زدید؛ دختر. متولد شدن یک دختر، چشم گشودن یک حوای دیگر در این دنیا، زیباترین موهبت و معجزه‌ی خداست. معجزه‌ای که در وجود مدیر انجمن، ثمین خانم، ملقب به نازلی درحال رشد و نمو است.
حال این دل‌انگیزترین دعایی که برآورده شد، این چشم‌نوازترین مخلوقی که پذیرفته شد؛ چه روح‌برانگیز که آمین آخر دعاهای ثمین خانم، نام یک دختر شد. دختری از جنس لطافت، عطوفت، وارستگی و شجاعت؛ دختری که هرگاه نامش بر زبان‌ها بیاید، یک دعا، یک درخواست، یک اشک و عجز انسان به درگاه الهی پذیرفته خواهد شد.
ای مهر پایانی یک دعا، آمین بر ل*ب هر آدم و حوا، لبخند بی‌دریغ یک توفیق خداوندگار، آمین جان، نامت فرخنده.

ژورنالیست: @HOOYAR

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین