آیا این صحنه پنالتی نبود؟!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع PerS!aN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عزیزانی که از طرف @PerS!aN عزیز پوکر دریافت کردید
ناراحت نباشید درحال حاضر شاهد فشار خوردنِ یک استقلالی هستیم، می‌گذره این روزا odat_et3d_jc_ghey fc78

از مسئولین میخام دیسلایک رو اضافه کنن...با پوکر نمیشه عمق مخالفت خود رو به پست نفر اعلام کنی

استقلالی ها و پرسپولیسی ها هر کدوم یه دلیل بیارید که چرا ادم باید استقلالی یا پرسپولیسی باشه؟

تنها اطلاعاتی که از استقلال دارم به لطف این اهنگه

استقلالی ها و پرسپولیسی ها هر کدوم یه دلیل بیارید که چرا ادم باید استقلالی یا پرسپولیسی باشه؟
به نام خدا
چون فوتبال یعنی زندگی :)
و استقلال یعنی دلیل زندگی

به نام خدا
نه نه خود فوتبال نه
اون تیم
چرا مثلا منی که به فوتبال علاقه دارم باید استقلال یا پرسپولیس رو انتخاب کنم
همیشه برام سوال بوده که چی میشه ادم یه تیم رو انتخاب میکنه و هوادار میشه
چی تو اون تیم میبینه خیلی برام سواله

به نام خدا
و استقلال یعنی دلیل زندگی
اها الان دیدم ادامه شو
بسی مرسی -2-37-=}

من استقلالی بودم قبلا چون وریا توش باز میکرد و از وقتی که رفته کلا دیگه هیچ فوتبالی رو دنبال نکردم اون موقع هم به لطف بابا و داداشم بود.

نه نه خود فوتبال نه
اون تیم
چرا مثلا منی که به فوتبال علاقه دارم باید استقلال یا پرسپولیس رو انتخاب کنم
همیشه برام سوال بوده که چی میشه ادم یه تیم رو انتخاب میکنه و هوادار میشه
چی تو اون تیم میبینه خیلی برام سواله
نمی‌دونم والا
این عشقه واقعا از کجا میاد 0c9027_25105

ببین مثلا راجع به رئال مادرید بخوام بگم من هفت هشت سالم بود یه مستند درباره رونالدو دیدم، از همون موقع عاشق رونالدو و در ادامش رئال شدم.
بعد دیگه خوده تیم از بازیکن ها برام مهم تر شد.

یا مثلا دورتموند رو دوست دارم به خاطر لقب زنبورهاش و هوادارای خفنی که داره. ( و منم که عاشق رنگ زرد :))

ولی استقلال یه عشق بی بهانه و دلیله :) این ینی يه عشق واقعی. که نمی‌دونی دقیقا چرا دوستش داری. ( و به همراهش متقابلن از پرسپولیس هم باید خیلی متنفر باشی. هرچی نفرت به تیم مقابل بیشتر عشق عمیق تر 😂)

نمی‌دونم والا
این عشقه واقعا از کجا میاد 0c9027_25105

ببین مثلا راجع به رئال مادرید بخوام بگم من هفت هشت سالم بود یه مستند درباره رونالدو دیدم، از همون موقع عاشق رونالدو و در ادامش رئال شدم.
بعد دیگه خوده تیم از بازیکن ها برام مهم تر شد.

یا مثلا دورتموند رو دوست دارم به خاطر لقب زنبورهاش و هوادارای خفنی که داره. ( و منم که عاشق رنگ زرد :))

ولی استقلال یه عشق بی بهانه و دلیله :) این ینی يه عشق واقعی. که نمی‌دونی دقیقا چرا دوستش داری. ( و به همراهش متقابلن از پرسپولیس هم باید خیلی متنفر باشی. هرچی نفرت به تیم مقابل بیشتر عشق عمیق تر 😂)
جالبه واقعا

عقب
بالا پایین