همگانی انگیزه

علی رضا جعفری نژاد

کاربر جدید
کاربر انجمن
4
پسندها
پسندها
5
امتیازها
امتیازها
3
سلام و عرض ادب امیدوارم حالتون خوب باشه.
تقریباً دو هفته‌ست که نتونستم حتی یه خط درست و حسابی بنویسم.
نه اینکه وقت نداشته باشم، نه اینکه داستانی تو ذهنم نباشه...
فقط اون انگیزه‌ی همیشگی، اون دلیل درونی‌ای که منو هل می‌داد به سمت نوشتن، دیگه نیست.
شاید تردیده، شاید هم ترس از اینکه...
فقط می‌دونم که دیگه مثل قبل نیستم.
صفحه‌ی سفید رو می‌بینم، شخصیت‌ها صدا نمی‌زنن،
و کلمات، انگار قهر کردن.اما چیزی ازم بیرون نمیاد.

الان اینجام، بین شما نویسنده‌هایی که احتمالاً یه روزهایی شبیه روز من داشتین.
اومدم تا تجربه‌هاتونو بشنوم. شاید یادم بیاد چرا شروع کردم.
شاید دوباره اون جرقه روشن بشه.

اگر شما هم یه زمانی دلیل‌تونو برای نوشتن گم کردین، برام بنویسین.
"من منتظرم"

دلایل زیادی برای ننوشتن پیش میاد...
خستگی مفرد، بی‌حوصلگی و...
من خودم به شخصه وقتی تو این حالت قرار میگیرم کلا نوشتن رو میذارم کنار اما نمی‌ذارم مدت زمانش زیاد بشه؛ چون باعث از بین رفتن اون احساس اولیه میشه
خودم رو مثال میزنم که چطور برمی‌گردم به نوشتن.
یکی از کارهایی که خیلی من رو ترغیب می‌کنه به نوشتن فیلم دیدن و خوندن کتابه یا حتی پی دی افه!
جوری من رو غرق میکنن که اگر بخوامم نمی‌تونم دست به نوشتن نبرم. اصلا جرقه‌ی نوشتن رو میزنن و من راحت میتونم چندین صفحه بدون استراحت بنویسم

پس توصیه‌ی من به شما اینه... دنبال عاملی بگردین که باعث میشه حتی یک کلمه بنویسین.

امیدوارم این کمک حالتون باشه

دلایل زیادی برای ننوشتن پیش میاد...
خستگی مفرد، بی‌حوصلگی و...
من خودم به شخصه وقتی تو این حالت قرار میگیرم کلا نوشتن رو میذارم کنار اما نمی‌ذارم مدت زمانش زیاد بشه؛ چون باعث از بین رفتن اون احساس اولیه میشه
خودم رو مثال میزنم که چطور برمی‌گردم به نوشتن.
یکی از کارهایی که خیلی من رو ترغیب می‌کنه به نوشتن فیلم دیدن و خوندن کتابه یا حتی پی دی افه!
جوری من رو غرق میکنن که اگر بخوامم نمی‌تونم دست به نوشتن نبرم. اصلا جرقه‌ی نوشتن رو میزنن و من راحت میتونم چندین صفحه بدون استراحت بنویسم

پس توصیه‌ی من به شما اینه... دنبال عاملی بگردین که باعث میشه حتی یک کلمه بنویسین.

امیدوارم این کمک حالتون باشه
ازتون بابت به‌اشتراک‌گذاری این تجربه‌ی ارزشمند واقعاً ممنونم. کاملاً با شما موافقم؛ پیدا کردن یه محرک خوب، می‌تونه کمک بزرگی باشه برای برگشتن به حال و هوای نوشتن. پیشنهادتون درباره‌ی دیدن فیلم یا خوندن کتاب واقعاً الهام‌بخش است و حتماً امتحانش می‌کنم. ممنون بابت این توصیه‌ی تأثیرگذار.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین