L Lidiya مهمان 1/17/24 #61 بیشترین عشق جهان را به سوی #تُ میآورم... چرا که هیچ چیز درکنار من از #تُ عظیم تر نبوده است... آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #62 حرفی به من بزن آیا کسی که مهربانی یک جسم زنده را به تو میبخشد جز درکِ حس زنده بودن از تو چه میخواهد؟ آخرین ویرایش: 1/17/24
حرفی به من بزن آیا کسی که مهربانی یک جسم زنده را به تو میبخشد جز درکِ حس زنده بودن از تو چه میخواهد؟
L Lidiya مهمان 1/17/24 #63 خوشبختی همین درکنارهم بودنهاست. همین دوست داشتن هاست. خوشبختی همین لحظه های ماست همین ثانیه هایست که درشتاب زندگی گمشان کردیم آخرین ویرایش: 1/17/24
خوشبختی همین درکنارهم بودنهاست. همین دوست داشتن هاست. خوشبختی همین لحظه های ماست همین ثانیه هایست که درشتاب زندگی گمشان کردیم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #64 بزرگترین باگ ماها اینه که وقتی کسیو از دست میدیم ارزششو درک میکنیم آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #65 - هممون حداقل به یک دوست نیاز داریم که چیزهایی رو که به زبون نمیاریم رو درک کنه! آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #66 گفتی! چقدر گل شده ای؟ درک می کنم انقدر گل شدم که شما پر پرم کنید. آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #68 سالها دنبال کسی هستی که درکت کنه،اونطور که میخوای بفهمتت،باهاش راحت حرف بزنی پیشش خودت باشی نخوای خودتو هی توضیح بدی،نگرد، تهش میرسی به خودت آخرین ویرایش: 1/17/24
سالها دنبال کسی هستی که درکت کنه،اونطور که میخوای بفهمتت،باهاش راحت حرف بزنی پیشش خودت باشی نخوای خودتو هی توضیح بدی،نگرد، تهش میرسی به خودت
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,256 امتیازها امتیازها 703 سکه 633 1/17/24 #69 توسکا "Toska" : اصطلاحی انگلیسی؛ یک نوع افسردگی همراه با اشتیاق رو نشون میده که حاصل نا امیدی از عشق هست. «مثل وقتی که تو میدونی هیچ برگشتی در کار نیست و باز هم منتظری...» آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
توسکا "Toska" : اصطلاحی انگلیسی؛ یک نوع افسردگی همراه با اشتیاق رو نشون میده که حاصل نا امیدی از عشق هست. «مثل وقتی که تو میدونی هیچ برگشتی در کار نیست و باز هم منتظری...»
L Lidiya مهمان 1/17/24 #70 عکس چشمهایت را به سقف اتاقم چسبانده ام حالا دیگر آسمانِ شب من یک جفت ستاره دارد... #اعظم_قربانی آخرین ویرایش: 1/17/24