zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,380 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,406 4/29/25 #1 به پاس تمام خوبی هایت، بهترین ها را برایت آرزو می کنم. مدیری سخت کوش و پرتلاش. بابت زحماتت واسه انجمن ممنون تولدت مبارک عزیز @آشوب
به پاس تمام خوبی هایت، بهترین ها را برایت آرزو می کنم. مدیری سخت کوش و پرتلاش. بابت زحماتت واسه انجمن ممنون تولدت مبارک عزیز @آشوب
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,357 امتیازها امتیازها 453 سکه 108 4/29/25 #2 تولدتون مبارک
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,111 پسندها پسندها 3,503 امتیازها امتیازها 328 سکه 724 4/29/25 #3 بنظرم قشنگ ترین آرزویی که میشه برای کسی داشت اینه که بگی: الهی همیشه گوش آسمون پر باشه از صدای خنده های ته دلت •تولدت مبارک آشوب عزیزم مدیرمهربانم
بنظرم قشنگ ترین آرزویی که میشه برای کسی داشت اینه که بگی: الهی همیشه گوش آسمون پر باشه از صدای خنده های ته دلت •تولدت مبارک آشوب عزیزم مدیرمهربانم
هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب نوشتهها نوشتهها 1,190 پسندها پسندها 5,417 امتیازها امتیازها 388 سکه 281 4/29/25 #4 تولدت مبارک رفیق قشنگم ایشالا امسال همون سالی باشه که میخوای از خدا میخوام این ورق از زندگیت رو با بهترینها برات بنویسه امیدوارم امسال برات سالی پر از امید، حال خوب، سلامتی، موفقیت، شادی، پربرکت و پر از خبرای خوب باشه زادروز فرخنده قلب من
تولدت مبارک رفیق قشنگم ایشالا امسال همون سالی باشه که میخوای از خدا میخوام این ورق از زندگیت رو با بهترینها برات بنویسه امیدوارم امسال برات سالی پر از امید، حال خوب، سلامتی، موفقیت، شادی، پربرکت و پر از خبرای خوب باشه زادروز فرخنده قلب من
malihe طراح وبتون+ تدوینگر آزمایشی طـراح ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست تئوریسین رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی محبوب پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب طراحی و گرافیست برتر فصل رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 751 پسندها پسندها 7,161 امتیازها امتیازها 348 سکه 1,859 4/29/25 #5 تولدت مبارک سحر جونم خداییش من اردیبهشتیا رو دوست میدارمم.
پناه. کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 145 پسندها پسندها 926 امتیازها امتیازها 133 سکه 172 4/29/25 #6 تولد گاهی بهانه ای ست برای یک جمع دوستانه برای چند لحظه با هم خندیدن برای خرید یک شاخه گل برای جاری شدن یک قطره اشک شوق. تولدتون مبارک.
تولد گاهی بهانه ای ست برای یک جمع دوستانه برای چند لحظه با هم خندیدن برای خرید یک شاخه گل برای جاری شدن یک قطره اشک شوق. تولدتون مبارک.
چَڪاوڪِ سِـپید؛ کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 6,478 پسندها پسندها 21,151 امتیازها امتیازها 868 سکه 664 4/29/25 #7 تولدت مبارک سحرجانم
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست گرافیست رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,122 پسندها پسندها 8,196 امتیازها امتیازها 453 سکه 709 4/29/25 #8 بهبه تولد ارشدِ جذاب و قشنگمون تولدت مبارک سحر عزیزم. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و حال دلت همیشه خوب باشه
بهبه تولد ارشدِ جذاب و قشنگمون تولدت مبارک سحر عزیزم. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و حال دلت همیشه خوب باشه
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,857 امتیازها امتیازها 438 سکه 872 4/29/25 #9 تولدت مبارک عزیزم
جانانجانان عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه + طراح وبتون پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح مترجم برتر سال برتر سال پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر رسمی وفاداری قدردانی نوشتهها نوشتهها 1,012 پسندها پسندها 3,436 امتیازها امتیازها 328 سکه 377 4/29/25 #10 تولدت مبارک عزیزم