تسلیت دیوا جان تسلیت 🖤💔

دیوای عزیزم بهت تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خانواده‌ات صبر بده.

برادر آدم پاره ای از جان آدمه
چه کلمه ای میتونه غمت رو کم کنه وقتی جانت داره میسوزه
فقط از خدا برات صبری برای تحمل این غم میخوام
تسلیت عزیزم🖤🖤🖤

دیوای عزیزم بهت تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خانواده‌ات صبر بده.
عزیزین برام
سلامت باشین ممنونم از محبتتون

سلام، تسلیت میگم دیوا جان انشالله غم آخرتون ‌باشه🌹😞

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه.
نمیتونم بگم آروم باش، چون تصور چنین اتفاقی نمیتونه راهی برای کسب کمی آرامش باشه؛ فقط از خدا میخوام که غمت کمرنگ بشه دیوا جان💔
تسلیت میگم🥺

قاصر از کلامم... تسلیت میگم
آرامش قرین روح ایشون و قلب شما

سلام، تسلیت میگم دیوا جان انشالله غم آخرتون ‌باشه🌹😞
قاصر از کلامم... تسلیت میگم
آرامش قرین روح ایشون و قلب شما
تسلیت میگم عزیزم.
روحشون قرین رحمت.
از خدا براتون صبر طلب می‌کنم.🖤🤲
نمیتونم بگم آروم باش، چون تصور چنین اتفاقی نمیتونه راهی برای کسب کمی آرامش باشه؛ فقط از خدا میخوام که غمت کمرنگ بشه دیوا جان💔
تسلیت میگم🥺
مچکرم ازتون بابت تسکین درد و محبتی که بهم دارید
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید

درود من شما رو نمیشناسم ولی به رسم ادب چون دیدم این تایپیک رو بهتون تسلیت میگم ایشالله جاشون تو بهشت. باشه
c54c27_25ndke-hanghead
این متن پایینه هم از گوگل گرفتم 🙂🖤
واژه‌ها به یاری ذهن نمی آید آنگاه که حجم اندوه راه نفس را می‌بندد و راهی نیست جز گریستن و گریستن و گریستن. مصیبت وارده رابه شما و خانواده محترم تسلیت گفته برای شما صبر و برای درگذشته رحمت بی‌کران الهی را آرزو داریم، امید که روح آن مهربان، آسوده از همه ی رنج‌هاي‌ بی‌شمار دنیا، در حریم امن الهی آرام گیرد. تسلیت و همدردی صمیمانه همه ی همکاران و دوستان خودرا بپذیرید.

درود من شما رو نمیشناسم ولی به رسم ادب چون دیدم این تایپیک رو بهتون تسلیت میگم ایشالله جاشون تو بهشت. باشه
c54c27_25ndke-hanghead
این متن پایینه هم از گوگل گرفتم 🙂🖤
واژه‌ها به یاری ذهن نمی آید آنگاه که حجم اندوه راه نفس را می‌بندد و راهی نیست جز گریستن و گریستن و گریستن. مصیبت وارده رابه شما و خانواده محترم تسلیت گفته برای شما صبر و برای درگذشته رحمت بی‌کران الهی را آرزو داریم، امید که روح آن مهربان، آسوده از همه ی رنج‌هاي‌ بی‌شمار دنیا، در حریم امن الهی آرام گیرد. تسلیت و همدردی صمیمانه همه ی همکاران و دوستان خودرا بپذیرید.
ممنونم از حسن توجه و محبتی که به من دارید
سلامت باشید باقی‌ عمر خودتون

• rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: ArMMaN
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 64)
عقب
بالا پایین