معرفی سریال هایی که تابستون خودم رو باهاشون خفه میکنم.

zhinazhina عضو تأیید شده است.

مدیر روابط عمومی + مسابقات
پرسنل مدیریت
مدیر روابط عمومی
مدیر رسـمی تالار
منتقد
منتقد ادبی
ژورنالیست
کپیـست
نویسنده نوقلـم
مقام‌دار آزمایشی
1,116
پسندها
پسندها
7,368
امتیازها
امتیازها
388
سکه
1,394
سلامممممممممم سلامممممممممممممممممممممممممم
بعد از مدت هاااااا امدم به تالار( حتی جای تالار رو یادم رفته بود و 3 بار رو تالار سرگرمی کلیک کردم:)
اقا داستان از این قراره که بنده از مهر به بعد هیچ سریالی ندیدم و الان هر لحظه امکان داره چشمای بچم کج شه و شایدم شده-2-35-
پس برای اینکه خودم رو دلداری بدم میخوام یه لیست درست کنم مربوط به سریال های در حال پخش و پخش شده سال 2025biggrin_"
پس این شما و این لیست آرزو های من:)​

این لیست مربوط به پخش های خرداده و در حال حاظر داره پخش میشه پس اگه شما وقت دارید برید ببینید و نظراتتون رو بهم بگید e03627_25hh2y-154fs232528

1️⃣سئول نانوشته‌ی ما

خدایااااااااا بچم توش بازی میکنههههههه
our-unwritten-seoul-2025.jpg

پخش هر شنبه و یکشنبه‌ها از شبکه tvN - تا حالا 2 قسمتش پخش شده - 12 قسمتیه

2️⃣اوه مشتریان روح من
با بازی، جونگ کیونگ هو، سول این آه، چا هاک یون، تانگ جون سانگ، کیونگ سو جین
ژانر: هیجانی، معمایی، کمدی
تعداد قسمت: 10
خلاصه: نو مو جین یه وکیل کاره که بدون هیچ آگاهی تاریخی یا اجتماعی زندگی می‌کنه. اما وقتی با یه یوتیوبر جنجالی دنبال افشای فسادهای حوزه کار می‌ره و تا پای مرگ پیش می‌ره، مجبور می‌شه برای زنده موندن سختی‌ها رو تحمل کنه. توی این مسیر، با حل کردن مشکلات کارگری که ارواح ازش می‌خوان، کم‌کم رشد می‌کنه و تغییر می‌کنه.

* این سریال قرار است توسط کارگردان فیلم سینمایی مردان هدف و جنگل کوچک و همچنین توسط نویسنده سریال دی پی ساخته بشه.

پخش در تاریخ 30 می 2025 (جمعه 9 خرداد) از شبکه MBC پخش خواهد شد (هر جمعه و شنبه‌ها - 10 قسمتیه)
oh-my-ghost-clients.jpg

3. قهرمانان مدرسه

با بازی لی جونگ ها، کیم جو ریونگ، کیم سانگ هو، لیم هیون ته

خلاصه: یک سریال اکشن مدرسه‌ای که داستان یک دانشجوی نمونه را به تصویر می‌کشد که فقط درس می‌خواند، از خشونت خانگی رنج می‌برد و سرانجام توسط یک گروه گنگستری، از خواب غفلت بیدار می‌شود.

پخش در 30 می 2025 (جمعه 9 خرداد) از پلتفرم wavve ( هشت قسمته)

6831ac806b1e48667cc999a4

4.
سریال پسر خوب #GoodBoy

پخش در نیمه اول سال 2025 از شبکه JTBC -

با بازی: پارک بوگوم، کیم سو هیون، لی سانگ یی، اوه جونگ سه، هو سونگ ته، ته وون سوک
ژانر: اکشن، معمایی، کمدی، جوانان
تعداد قسمت: 16
نویسنده: نویسنده سریال زندگی در مریخ
کارگردان: کارگردان سریال مادر بد
خلاصه: این سریال داستان مدال‌آوران مسابقات بین‌المللی که به پلیس تبدیل شدند را روایت می‌کند که برای رویارویی با دنیایی پر از بی‌وجدان‌ها و جنایتکاران متحد می‌شوند. یک تیم ویژه که با استفاده از مهارت‌های خود به عنوان یک بازیکن المپیک، به جنایات خشونت‌آمیز و پرونده‌های پر از بی‌عدالتی رسیدگی می‌کنند.

images

این لیست بروزرسانی میشود.

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین