معرفی سریال هایی که تابستون خودم رو باهاشون خفه میکنم.

سلامممممممممم سلامممممممممممممممممممممممممم
بعد از مدت هاااااا امدم به تالار( حتی جای تالار رو یادم رفته بود و 3 بار رو تالار سرگرمی کلیک کردم:)
اقا داستان از این قراره که بنده از مهر به بعد هیچ سریالی ندیدم و الان هر لحظه امکان داره چشمای بچم کج شه و شایدم شده-2-35-
پس برای اینکه خودم رو دلداری بدم میخوام یه لیست درست کنم مربوط به سریال های در حال پخش و پخش شده سال 2025biggrin_"
پس این شما و این لیست آرزو های من:)​

این لیست مربوط به پخش های خرداده و در حال حاظر داره پخش میشه پس اگه شما وقت دارید برید ببینید و نظراتتون رو بهم بگید e03627_25hh2y-154fs232528

1️⃣سئول نانوشته‌ی ما

خدایااااااااا بچم توش بازی میکنههههههه
our-unwritten-seoul-2025.jpg

پخش هر شنبه و یکشنبه‌ها از شبکه tvN - تا حالا 2 قسمتش پخش شده - 12 قسمتیه

2️⃣اوه مشتریان روح من
با بازی، جونگ کیونگ هو، سول این آه، چا هاک یون، تانگ جون سانگ، کیونگ سو جین
ژانر: هیجانی، معمایی، کمدی
تعداد قسمت: 10
خلاصه: نو مو جین یه وکیل کاره که بدون هیچ آگاهی تاریخی یا اجتماعی زندگی می‌کنه. اما وقتی با یه یوتیوبر جنجالی دنبال افشای فسادهای حوزه کار می‌ره و تا پای مرگ پیش می‌ره، مجبور می‌شه برای زنده موندن سختی‌ها رو تحمل کنه. توی این مسیر، با حل کردن مشکلات کارگری که ارواح ازش می‌خوان، کم‌کم رشد می‌کنه و تغییر می‌کنه.

* این سریال قرار است توسط کارگردان فیلم سینمایی مردان هدف و جنگل کوچک و همچنین توسط نویسنده سریال دی پی ساخته بشه.

پخش در تاریخ 30 می 2025 (جمعه 9 خرداد) از شبکه MBC پخش خواهد شد (هر جمعه و شنبه‌ها - 10 قسمتیه)
oh-my-ghost-clients.jpg

3. قهرمانان مدرسه

با بازی لی جونگ ها، کیم جو ریونگ، کیم سانگ هو، لیم هیون ته

خلاصه: یک سریال اکشن مدرسه‌ای که داستان یک دانشجوی نمونه را به تصویر می‌کشد که فقط درس می‌خواند، از خشونت خانگی رنج می‌برد و سرانجام توسط یک گروه گنگستری، از خواب غفلت بیدار می‌شود.

پخش در 30 می 2025 (جمعه 9 خرداد) از پلتفرم wavve ( هشت قسمته)

6831ac806b1e48667cc999a4

4.
سریال پسر خوب #GoodBoy

پخش در نیمه اول سال 2025 از شبکه JTBC -

با بازی: پارک بوگوم، کیم سو هیون، لی سانگ یی، اوه جونگ سه، هو سونگ ته، ته وون سوک
ژانر: اکشن، معمایی، کمدی، جوانان
تعداد قسمت: 16
نویسنده: نویسنده سریال زندگی در مریخ
کارگردان: کارگردان سریال مادر بد
خلاصه: این سریال داستان مدال‌آوران مسابقات بین‌المللی که به پلیس تبدیل شدند را روایت می‌کند که برای رویارویی با دنیایی پر از بی‌وجدان‌ها و جنایتکاران متحد می‌شوند. یک تیم ویژه که با استفاده از مهارت‌های خود به عنوان یک بازیکن المپیک، به جنایات خشونت‌آمیز و پرونده‌های پر از بی‌عدالتی رسیدگی می‌کنند.

images

این لیست بروزرسانی میشود.

آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین