آشپزخانه آشپزخانه‌ | مینرا

2,250
پسندها
پسندها
7,150
امتیازها
امتیازها
388
سکه
885
t278_8fcbc610-3448-4930-b645-4b39c141dbbf.webp
به نام خالق هفت‌تیر و قلم
این آشپزخانه مخصوص تمرین‌های @مینِرا در کارگاه "رسپی‌های لازم برای پخت یک کتاب خوشمزه" است.
دقت کنید که هیچ فرد دیگری حق آشپزی در این‌جا را ندارد!
با تشکر

سلام. ببخشید تکلیف رو دیر فرستادم واقعاً دسترسی به اینترنت نداشتم.

داستانی که من الآن دارم می‌نویسم، مربوط به کاراکتری به اسم پیتر هست که جذام خشک داره و تو قرن هفدهم تو انگلستان زندگی می‌کنه.
از اونجایی که تو دوران اوج طاعون سیاه زندگی می‌کنه و همین طوریش هم از کل جامعه طرد شده، مردم بالاجبار اون رو مسئول دفن و سوزوندن جنازه‌ها یا بعضاً افراد در حال مرگ کردن.
این وسط یه دختر به اسم جریکا ریسک می‌کنه و برای دفن کردن برادرش به دست خودش تصمیم می‌گیره خطر طاعون رو به جون بخره و به محل دفن اجساد نزدیک بشه. در نهایت هم به علت رابطه‌ی خارج از کلیسا جفتشون توی آتیش سوزونده میشن.

اسمش رو گذاشتم ”عشق، خطرناک تر از طاعون“

کلیشست، نمادین هم نیست
راستش خودمم می‌دونم.چون درگیری فکریم زیاد بود بهتر از این نتونستم انتخاب کنم. به نظرم خیلی هم طولانیه

اگر عشق رو ازش حذف کنم بهتر میشه چون عشق پا تو هر عنوانی بذاره کلیشه‌ایش می‌کنه. سعی می‌کنم تکالیف بعدی رو سر حوصله انجام بدم. بازم ببخشید.

اگر عشق رو ازش حذف کنم بهتر میشه چون عشق پا تو هر عنوانی بذاره کلیشه‌ایش می‌کنه. سعی می‌کنم تکالیف بعدی رو سر حوصله انجام بدم. بازم ببخشید.
عجله نکن
اینکه بعد یه ماه اصولی پیش بری بهتره تا اینکه تو یه هفته مثل سابق پیش بری
به خودت و مهم‌تر از اون شرایط و ذهنت زمان بده لطفا

عجله نکن
اینکه بعد یه ماه اصولی پیش بری بهتره تا اینکه تو یه هفته مثل سابق پیش بری
به خودت و مهم‌تر از اون شرایط و ذهنت زمان بده لطفا
مرسی از ملاحظه‌ت -53-؟"_}

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Cheat
عشق احساسی است که علم پزشکی باید آن را بیماری تلقی کند. بیماری‌ای از جنس زخم روانی که مانند تمام بیماری‌های درمان ناپذیر دیگر مظهر ناامیدی و شکست است.
اما شاید بتوان جور دیگری در مورد آن فکر کرد. هر چه باشد، ما می‌دانیم عشق تنها بیماری‌ای است که بیماران داوطلبانه به آن دچار می‌شوند. این میان تنها یک سوال باقی می‌ماند:
- عشق خطرناک‌تر است یا طاعون؟

عقب
بالا پایین