مینِرا
مدیرآزمایشی ردهبندی +مقالهنویس+رهبرجادوگرانسپید
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ژورنالیست
تیمتعیینسطح
داور آکادمی
نویسنده نوقلـم
نام رمان: سایهی خونین سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @eli74
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟
مقدمه:
«برای اینکه یقهی این دنیا رو بگیری و حقت رو ازش بخوای، نیاز نیست حتماً گردن کلفت یا پر دل و جرأت باشی یا چهمیدونم، یه خصلت خاص نسبت به بقیه داشته باشی! صرفاً باید بلد باشی چهطوری چوب تو لونهی زنبور کنی و پا رو دم شیر بذاری و سرت رو بکنی تو دهن تمساح، بدون اینکه از عواقبش بترسی...»
امضاء • سیاوش آرازیان
🍎 لینک تاپیک گفت و گوی رمان: 🍎
forum.cafewriters.xyz
🍊 لینک تاپیک نظارت رمان 🍊
🍐 لینک تاپیک نقد کاربر رمان 🍐

نام نویسنده: مینِرا (گیتی)
ژانر رمان: تخیلی، جنایی، تراژدی
خلاصهی رمان:
شنیدید میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟
لینک رمان...
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @eli74
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
مقدمه:
«برای اینکه یقهی این دنیا رو بگیری و حقت رو ازش بخوای، نیاز نیست حتماً گردن کلفت یا پر دل و جرأت باشی یا چهمیدونم، یه خصلت خاص نسبت به بقیه داشته باشی! صرفاً باید بلد باشی چهطوری چوب تو لونهی زنبور کنی و پا رو دم شیر بذاری و سرت رو بکنی تو دهن تمساح، بدون اینکه از عواقبش بترسی...»
امضاء • سیاوش آرازیان
🍎 لینک تاپیک گفت و گوی رمان: 🍎
گپ و گفت - گفتگوی رمان | سایهی خونین سیاوش
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن. زین پس در این تاپیک میتوانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز میتوانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید. لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید. لینک رمان...
forum.cafewriters.xyz
🍊 لینک تاپیک نظارت رمان 🍊
🍐 لینک تاپیک نقد کاربر رمان 🍐
نقد کاربر موضوع 'نقد رمان سایهی خونین سیاوش'

نام نویسنده: مینِرا (گیتی)
ژانر رمان: تخیلی، جنایی، تراژدی
خلاصهی رمان:
شنیدید میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
لینک رمان...
- مینِرا
- پاسخها: 1
- تالار: نقد توسط کاربران
آخرین ویرایش: