تولد تولد مهربان ترین سارا

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: RPR"
تولدت مبارک قلب من
عزیزدلم ایشالا امسال بهترین سال زندگیت باشه و زمینه‌ی موفقیت‌های آینده‌ات و پیشرفت‌های همیشگیت
ایشالا همیشه ل*ب خندون و دل شاد و تن سلامت داشته باشی و صد سال با سلامت و عزت و شادمانی و موفقیت زندگی کنی قشنگم
ایشالا هیچ وقت چشمات به هیچ اشکی جز اشک شادی تر نشه
زادروز فرخنده عزیزدلم :)

تولدت مبارک عزیزم
مرسی ازت یاسِ زیبا 💙💙
تولدت مبارک قلب من
عزیزدلم ایشالا امسال بهترین سال زندگیت باشه و زمینه‌ی موفقیت‌های آینده‌ات و پیشرفت‌های همیشگیت
ایشالا همیشه ل*ب خندون و دل شاد و تن سلامت داشته باشی و صد سال با سلامت و عزت و شادمانی و موفقیت زندگی کنی قشنگم
ایشالا هیچ وقت چشمات به هیچ اشکی جز اشک شادی تر نشه
زادروز فرخنده عزیزدلم :)
مرسی بابونه 🥺💙
امیدوارم برای خودتم همین شکلی باشه🫂

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: یاس؛
تولدت مبارک زیبارو... برات تن همیشه تندرست و خوشبختی از ته دل آرزومندم. ایشالله آرزوهات برات خاطره، ل*ب‌هات همیشه خندون و دلت همیشه سرزنده باشه.
مهربونیات و دل پاکت بارها هم به من و هم به تک تک اعضای انجمن اثبات شده.. خلاصه که صد ساله شییییییی❤️❤️

دیر رسیدمe03627_25hh2y-154fs232528
منم خیلی ویژه بهت تبریک میگم عشقم، تو بهترین، مهربون ترین و باهوش ترین دختری هستی که میشناسم.shadi:_

تولدت مبارک زیبارو... برات تن همیشه تندرست و خوشبختی از ته دل آرزومندم. ایشالله آرزوهات برات خاطره، ل*ب‌هات همیشه خندون و دلت همیشه سرزنده باشه.
مهربونیات و دل پاکت بارها هم به من و هم به تک تک اعضای انجمن اثبات شده.. خلاصه که صد ساله شییییییی❤️❤️
ممنونم نگین جانم 🥹🫂💙
دیر رسیدمe03627_25hh2y-154fs232528
منم خیلی ویژه بهت تبریک میگم عشقم، تو بهترین، مهربون ترین و باهوش ترین دختری هستی که میشناسم.shadi:_
هیچم دیر نیست -4-+=_ مرسی دخملم 0c9027_25105 💙

میدونم دیره ولی خب نتونستم به موقع آن شم و تولدتو تبریک بگم

تولدت مبارک عزیز دل

میدونم دیره ولی خب نتونستم به موقع آن شم و تولدتو تبریک بگم

تولدت مبارک عزیز دل
مرسی ازت حافظو 💙
تو که تبریکت رو شب قبلش گفتی شعرت هم فرستادی همون قبول بود دیگه -4-+=_ 💙

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S
عقب
بالا پایین