دفتر ثبت ڪتابچه ثبت هویتِ سِــپیدروحانِ جادویی | [سمانه]

چَڪاوڪِ سِـپید؛

کاربر حرفه ای
کاربر انجمن
6,484
پسندها
پسندها
21,153
امتیازها
امتیازها
868
سکه
667

@سمانه

آغاز هر جادوی راستین، با نغمه‌ای‌ست که در دل نور ابدی زمزمه می‌شود...

اینجا، در تالارهای بلورین برج سپید، جایی که خورشید با آرامش بر طاق آسمان می‌تابد و نسیم‌های دانایی بر پرده‌های ابریشمین می‌وزند، هر نوپیمان‌ور جادوی روشنایی موظف است که نام خویش را بر طومار نقره‌نویسِ سپیدنامان حک کند.

تنها آنان که مهر خویش را در این دفتر نهاده‌اند، از سوی شورای روشنگران و استاد اعظم علوم نور، به رسمیت شناخته خواهند شد؛ تا بر مسیر خرد، توازن، و مهر گام نهند، و شعله‌ی آگاهی را در تاریکی نگاه دارند.

‌‌
قوانین ثبت هویت:

‌‌
پیش از نگارش نام، گذر از آزمون ورودی (تاپیک آزمون مِـهر و آیینه) الزامی‌ست.

نگارش هویت به منزله‌ی عهد با نور، سوگند بر راستی، و وفاداری به اصول روشنگری‌ست.

لحن نوشتار رسمی، آیینی و شخصیت‌محور باشد.

‌‌
فرم ثبت هویت جادوگران سپید:

‌‌‌
(لطفاً فرم زیر را کپی کرده و با اطلاعات آیینی شخصیت خود پر نمایید!)

‌‌
نام روشنی (نام جادویی؛ مانند: لورینا میراوِل):

لقب سپید (مانند: بانوی نور، نگهبان توازن، وارث آینه‌ها):

ویژگی‌های ظاهری شاخص (مو، چشم، پوشش، نشان‌های جادویی):

● قدرت روشنایی غالب (توانایی‌ای که در شناسنامه خویش ثبت کرده‌اید):

سوگند روشنگری (متنی کوتاه در ستایش روشنایی، تمجید از استاد اعظم، و اعلام وفاداری به اصول جادوی سپید):

آیین روشن‌بینی (نخستین تماس شما با جادوی نور؛ چه رؤیایی دیدید؟ چه سوگندی دادید؟ چه نشانه‌ای دریافت کردید؟):

ریشه‌ی انسانی و بیداری (پیش از بیداری جادویی، که بودید؟ چه شد که مسیر روشنایی را برگزیدید؟ در 3 الی 10 خط روایت شود):

تصویری از شخصیت:
‌‌‌

● نام روشنی (نام جادویی؛ مانند: لورینا میراوِل):نارنیا

● لقب سپید (مانند: بانوی نور، نگهبان توازن، وارث آینه‌ها):
بانوی روشنی وامید

● ویژگی‌های ظاهری شاخص (مو، چشم، پوشش، نشان‌های جادویی):موی زرد،چشمان سبز،لباس سفیدتوری بلند،ستاره های درخشان انفجاری

● قدرت روشنایی غالب (توانایی‌ای که در شناسنامه خویش ثبت کرده‌اید):نابودگرواژگان

● سوگند روشنگری (متنی کوتاه در ستایش روشنایی، تمجید از استاد اعظم، و اعلام وفاداری به اصول جادوی سپید):
من سوگند یادمیکنم تاپای جای با سیاهی وناامیدی بجنگم وامیدواری وروشنایی را بگسترانم

● آیین روشن‌بینی (نخستین تماس شما با جادوی نور؛ چه رؤیایی دیدید؟ چه سوگندی دادید؟ چه نشانه‌ای دریافت کردید؟):درآسمان شب ستاره های به زمین آمدند و دردستانم قرار گرفتن وسوگند یاد کردم هرجا نیازبود با ستاره های امید به جنگ ناامیدی برم و در زمین ناامیدی ستاره های امید قرار بدم

● ریشه‌ی انسانی و بیداری (پیش از بیداری جادویی، که بودید؟ چه شد که مسیر روشنایی را برگزیدید؟ در 3 الی 10 خط روایت شود):
بی روح وخسته بودم انگار قلبم ازناراحتی وغمگینی تاریک شده بودکودکانی را دیدم که بازی نمیکردند
نقاشی هایشان سیاه بود
که ناگهان درختی را دیدم که میان سرما جوانه ای زده بود ومصمم شدم تا من هم امید وروشنایی رابکارم

● تصویری از شخصیت:

آخرین ویرایش:
e38226_25fa0ee581-9c9a-4494-a11c-b0e01fbeb653.jpeg

عقب
بالا پایین